Η αειθαλής Vera Wang εκμυστηρεύεται πώς αισθάνεται λίγο πριν γίνει 75 ετών

Οι πρώτες σκέψεις για τα φετινά γενέθλια της σχεδιάστριας μόδας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όταν έγινε 73 ετών, η Vera Wang επέλεξε να το γιορτάσει με ένα πλουσιαπάροχο πάρτι δομημένο από λαχταριστά κέικ και απολαυστικό καραόκε – τις δύο αδυναμίες της, το δικό της ροζ prosecco για το απαραίτητο τσούγκρισμα ευχών και μία μοναδική τιάρα. Έναν χρόνο μετά, στα 74 της, το θέμα του #birthdayparty της ήταν ένα μικρό western saloon με το cowboy hats να είναι στο επίκεντρο.

Η Vera Wang θα γίνει 75 ετών στις 27 Ιουνίου, και ενώ η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, δεν είναι σίγουρη για το πώς θα γιορτάσει την περίσταση. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό People, η πάντα in fashion προσωπικότητα αποκάλυψε τα σχέδιά της για τα γενέθλιά της και τι έχει στο μυαλό της για το μέλλον. Στο γκαλά του Fashion Scholarship Fund στις 8 Απριλίου, η σχεδιάστρια νυφικών και μητέρα δύο παιδιών δήλωσε: "Τα σχέδια των γενεθλίων μου είναι στον αέρα". Θέλω να πω, τα 75 είναι μεγάλη πίεση. Είμαστε άνθρωποι που το γιορτάζουμε, όπως μπορείτε να καταλάβετε". Ενώ οι εορτασμοί δεν έχουν ακόμη προγραμματιστεί, η Wang κοιτάζει μπροστά.

Πρόσθεσε: "Νομίζω ότι, όπως ο Warren Buffetτ (93 ετών) ή η βασίλισσα Ελισάβετ Β' (η οποία βασίλευε τη βρετανική μοναρχία για επτά δεκαετίες μέχρι τα 96 της χρόνια), απλά θα συνεχίσω, γιατί νιώθω ότι γίνομαι όλο και καλύτερη σε αυτό που κάνω. Προσπαθώ πραγματικά να εκτιμήσω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου -αυτή τη φωνή μέσα μου- που με κάνει να χαίρομαι τόσο πολύ που δημιουργώ. Αυτό είναι πραγματικά το μόνο που έχει σημασία".

Είναι αυτή η αίσθηση της αυτοδυναμίας που έχει κρατήσει την ίδια και την εταιρεία μόδας της σε λειτουργία και κυρίαρχη στη βιομηχανία νυφικών. Φέτος, η Vera Wang, το brand που πρόσφατα έντυσε τη Vanessa Hudgens για το γάμο της με τον Cole Tucker και δημιουργήσε ένα φόρεμα για την ηθοποιό για τα Όσκαρ 2024, όταν αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της, θα γιορτάσει τα 34 χρόνια της. Η σχεδιάστρια δήλωσε: "Είναι μια πολύ μεγάλη χρονιά για εμάς". 

Διαβάστε Επίσης