Emma Stone | Θέλει να τη φωνάζουμε με το πραγματικό της όνομα

"Θα ήταν ωραία" σημειώνει η Emma Stone εκφράζοντας τη νέα της επιθυμία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Emma Stone μίλησε για το πώς πήρε το νέο της ψευδώνυμο για να εγκαινιάσει την καριέρα της στην οθόνη και πώς ακόμα προτιμά να χρησιμοποιεί το πραγματικό της όνομα όταν αυτό είναι εφικτό. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο Hollywood Reporter μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στο The Curse, Nathan Fielder και αναφέρθηκε στο όνομα που της έδωσαν και σε αυτό που χρησιμοποιεί στη βιομηχανία του θεάματος.

"Θα ήθελα να πω κάτι" είπε ο Fielder στην αρχή της συνέντευξης. "Το όνομά της είναι Emily αλλά χρησιμοποιεί το Emma επαγγελματικά. Οπότε όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν την ξέρουν, καταλήγω να λέω Emma. Αλλά πρόκειται να λέω απλά Emily στο εξής".

Η μούσα του Γιώργου Λάνθιμου είπε ότι συνεχίζει να χρησιμοποιεί το Emily με τους ανθρώπους που την ξέρουν προσωπικά. "Όταν τους γνωρίζω, οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύω με φωνάζουν [Emily]" εξήγησε. Όταν το Hollywood Reporter ρώτησε την ηθοποιό αν θα διόρθωνε κάποιον θαυμαστή της που την αποκαλεί Emily, η πρωταγωνίστρια του Poor Things απάντησε: "Όχι. Αυτό θα ήταν τόσο ωραίο. Θα μου άρεσε να είμαι Emily".

Η Stone είχε πει στο παρελθόν στον Jimmy Fallon ότι ήθελε να τη φωνάζουν Emma καθώς μεγάλωνε διότι ήταν μεγάλη θαυμάστρια της Baby Spice, a.k.a. Emma Lee Bunton από τις Spice Girls.

Στη νέα συνέντευξη η ηθοποιός δήλωσε ότι έγινε Emma γιατί το Emily Stone ήταν ήδη πιασμένο από άλλη ηθοποιό του σωματείου SAG-AFTRA.

"Ήταν απλά επειδή το όνομά μου ήταν πιασμένο" είπε. "Έπειτα φρίκαρα μερικά χρόνια αργότερα. Για κάποιο λόγο, ήμουν 'δεν μπορώ να το κάνω πια. Απλά φωνάξτε με Emily'. O Nathan με λέει Em, που είναι πιο εύκολο".

Διαβάστε Επίσης