Bridgerton | Κυκλοφόρησε το νέο, εκτενές trailer της δεύτερης σεζόν

Η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου είναι στις 25 Μαρτίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πρώτη σεζόν του Bridgerton συγκέντρωσε πάνω από 82 εκατομμύρια θεατές τις πρώτες 4 εβδομάδες προβολής του και ο δεύτερος κύκλος αναμένεται να προσελκύσει ακόμα περισσότερους fans.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της δημοφιλούς σειράς του Netflix θα εστιάζει στην ιστορία του λόρδου Anthony Bridgerton -που υποδύεται ο Jonathan Bailey- του μεγαλύτερου αδελφού της οικογένειας, ενώ προσπαθεί να βρει την κατάλληλη γυναίκα για σύζυγό του.

Το νέο εκτενές trailer που κυκλοφόρησε παρουσιάζει σε σχεδόν 4 λεπτά μια γεύση από ρις ίντριγκες και το δράμα των νέων επεισοδίων που ακολουθούν τη σχέση του Viscount Bridgerton και της Kate Sharma που υποδύεται η Simone Ashley.

Η πρεμιέρα της νέα σεζόν είναι στις 25 Μαρτίου σε παραγωγή της Shonda Rhimes, της Betsy Beers και του Chris Van Dusen, ενώ σύμφωνα με το Netflix, η πλοκή αφορά στον "Anthony Bridgerton που ο οδηγημένος από το καθήκον του να διατηρήσει το όνομα της οικογένειας, η έρευνα του Anthony για μια debudante με τα κατάλληλα κριτήρια μοιάζει άκαρπη μέχρι που η Kate και η μικρή αδελφή σε παραγωγή της Shonda Rhimes, της Betsy Beers και του Chris Van Dusen. της Edwina έρχονται από την Ινδία. Όταν ο Anthony αρχίζει να φλερτάρει την Edwina, η Kate ανακαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις του. Η πραγματική αγάπη δεν είναι προτεραιότητά του και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τον σταματήσει".

Διαβάστε Επίσης