Blonde | Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας για τη ζωή της Marilyn Monroe με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas

Η σκηνοθετική ματιά του Andrew Dominik ήθελε την πρωταγωνίστρια να παρουσιάσει και τις δύο πλευρές της Monroe.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Ana De Armas μεταμορφώνεται στη Marilyn Monroe και το αποτέλεσμα είναι απλά θεαματικό. Χθες κυκλοφόρησε το νέο trailer για την ταινία Blonde που ακολουθεί τα γεγονότα της ζωής της θρυλικής σταρ του παλιού σινεμά, η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα της Joyce Carol Oates από το 2000.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο παρακολουθούμε την Ana de Armas, η οποία αναμφίβολα, χάρη στο εύστοχο μακιγιάζ και τα ανάλογα ρούχα είναι φτυστή η Monroe, μένει να δούμε αν και η ερμηνεία της φέρει την ίδια επιτυχία. 

Στο ολιγόλεπτο βίντεο, βλέπουμε κάποιες iconic στιγμές της ηθοποιού του παλιού Hollywood, αλλά και τη μάχη που έδινε καθημερινά με τον εαυτό της, λες και ζούσαν δύο διαφορετικές προσωπικότητες μέσα της. "Όταν βγαίνω από το καμαρίνι μου, είμαι η Norma Jeane. Είμαι ακόμα εκείνη όταν η κάμερα τραβάει. Η Marilyn Monroe ζει μόνο στην οθόνη", ακούγεται να λέει. 

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel και Evan Williams, ενώ τη σκηνοθεσία και την προσαρμογή του σεναρίου ανέλαβε ο Andrew Dominik. Σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια ο σκηνοθέτης στόχευε "να βιώσει ο κόσμος το πώς ήταν να είναι μόνο η Marilyn, αλλά επίσης η Norma Jean. Το βρήκα αυτό την πιο τολμηρή, αναπολογητική και φεμινιστική εκδοχή στην ιστορία της που είδα ποτέ."

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα του Netflix. 

Δείτε το trailer:

Διαβάστε Επίσης