The Crown | Πώς θα παρουσιάσει το τροχαίο της πριγκίπισσας Diana στο Παρίσι

Η παραγωγή της σειράς ετοιμάζει τα επεισόδια στα οποία θα παρουσιαστεί ο θάνατος της Diana.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η δημοφιλής σειρά του Netflix 'The Crown' θα παρουσιάσει στον έκτο κύκλο το μοιραίο δυστύχημα της πριγκίπισσας Diana στο Παρίσι αλλά και το πως αντέδρασαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας όταν το έμαθαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η παραγωγή της σειράς ετοιμάζει αυτή την περίοδο τα επεισόδια που θα παρουσιάσουν τον θάνατο της Diana και ήδη συνεργείο και καστ βρίσκονται σε κατάσταση έντονης προετοιμασίας για τα γυρίσματα των σκηνών με το τροχαίο στο Παρίσι.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα ολοκληρωθεί μέσα σε δύο εβδομάδες με την ηθοποιό Elizabeth Debicki να υποδύεται την Diana. Όπως έχει αναφέρει ο δημιουργός της σειράς, Peter Morgan, το τροχαίο δεν θα παρουσιαστεί στη σειρά, με το Deadline να αναφέρει πως η παραγωγή δήλωσε ότι "υπάρχει ένα άγχος, μια αίσθηση ότι είμαστε στα άκρα. Υπάρχει μεγάλη ευαισθησία γύρω από αυτό το θέμα”.

Η παραγωγή αποφάσισε να μην δείξει το τροχαίο αλλά να δείξει τα γεγονότα πριν και μετά το δυστύχημα. "Το αυτοκίνητο θα φεύγει από το Ritz μετά τα μεσάνυχτα με τους παπαράτσι να το ακολουθούν και μετά θα παρουσιαστεί το αποτέλεσμα με τον Βρετανό Πρέσβη στη Γαλλία να μιλάει με το Υπουργείο Εξωτερικών”, ανέφερε μέλος της παραγωγής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το επεισόδιο που θα παρουσιάσει τον θάνατο της Diana θα δείξει και τον πρίγκιπα Κάρολο- που υποδύεται ο Dominic West, να φτάνει στο Παρίσι για να παραλάβει και να συνοδεύσει το φέρετρο της Diana πίσω στο Λονδίνο. Επιπλέον, στο επεισόδιο θα εμφανιστεί και ο Mohamad Al-Fayed- τον οποίο θα υποδύεται ο Salim Daw- αλλά και οι δραματικές στιγμές που πέρασε και ο ρατσισμός που βίωσε από τις γαλλικές αρχές όταν παρέλαβε το φέρετρο με τον γιο του.

Διαβάστε Επίσης