The Crown | Η νέα φωτογραφία της Elizabeth Debicki υποδυόμενη την πριγκίπισσα Diana στα γυρίσματα της νέας σεζόν

Το ολόιδιο κόκκινο φόρεμα και η καταπληκτική ομοιότητα με την πριγκίπισσα του λαού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει στο ότι η Emma Corrin έκανε φανταστική δουλειά υποδυόμενη την πριγκίπισσα Diana στα νεότερα χρόνια της στην 3η και την 4η σεζόν της σειράς The Crown. Ωστόσο, η ομοιότητα της Elizabeth Debicki, η οποία αναλαμβάνει τον ρόλο της πριγκίπισσας του λαού στις επόμενες, νέες δύο σεζόν είναι αναμφίβολα καταπληκτική. 

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες της Αυστραλής ηθοποιού στο σετ, η οποία θα υποδυθεί τη Diana, με τη νέα εικόνα από τα γυρίσματα να αποδεικνύει πως το κάστινγκ ήταν απόλυτα επιτυχές. Ειδικότερα, η σκηνή απεικονίζει την πριγκίπισσα του λαού με τα παιδιά της, William και Harry, τους οποίους υποδύονται οι νεαροί Rufus Kampa και Will Powell, στη θαλαμηγό του Dodi να κάνουν διακοπές στη Μεσόγειο. Δείτε τη φωτογραφία εδώ.

Πιο αναλυτικά, η Debicki φοράει ένα κόκκινο φόρεμα που είναι πανομοιότυπο με εκείνο που είχε φορέσει η πραγματική Diana κατά την επίσκεψή της σε ένα νοσοκομείο παίδων την ίδια χρονιά, το οποίο ανήκε στην αγαπημένη σχεδιάστρια της Kate Middleton, Catherine Walker.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer του 5ου κύκλου που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου, το οποίο έδειξε τους δύο νέους πρωταγωνιστές που υποδύονται το πρώην βασιλικό ζευγάρι λίγο πριν τον δημόσιο χωρισμό τους. Σε αυτή τη σεζόν πρόκειται να παρακολουθήσουμε το άσχημο διαζύγιό τους, όπως και τον χωρισμό των πρίγκιπα Andrew και Sarah Ferguson αλλά και της πριγκίπισσας Άννας με τον πρώτο της σύζυγο, Mark Phillips.

Διαβάστε Επίσης