Ο Timothée Chalamet υποδύεται τον Bob Dylan (και ερμηνεύει τα τραγούδια του)

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο κινηματογραφικό βήμα του Timothée Chalamet.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πιο έτοιμος από ποτέ να υποδυθεί τον Bob Dylan φαίνεται ότι είναι ο Timothée Chalamet.

Μάλιστα, η συμμετοχή του στην ταινία που ετοιμάζεται για τη ζωή ενός εκ των πιο επιτυχημένων τραγουδιστών της Αμερικής δεν θα περιορίζεται απλά στην ενσάρκωση του πρωταγωνιστικού ρόλου, αλλά, όπως όλα δείχνουν, το ταχέως ανερχόμενο αστέρι του Hollywood θα τραγουδήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Bob Dylan.

Η ταινία θα επικεντρώνεται γύρω από τον "νεαρό, 19χρονο Μπομπ Ντίλαν που πηγαίνει στη Νέα Υόρκη με 2 δολάρια στην τσέπη και γίνεται γνωστός σε όλο τον κόσμο σε τρία χρόνια”, δήλωσε ο σκηνοθέτης, James Mangold, ο οποίος μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη συμμετοχή του Timothee Chalamet.

"Είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία με πραγματικά απολαυστική  πλοκή. Όλα τα πρόσωπα που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επαγγελματική και προσωπική ζωή του Bob Dylan θα είναι στην ταινία και αυτό είναι από μόνο του συναρπαστικό” αναφέρει σε συνέντευξή του ο σκηνοθέτης αποκαλύπτοντας ότι τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο. Όσο για τον τίτλο της ταινίας, δεν υπάρχει ακόμα. Αν και έχουν πέσει στο τραπέζι μερικές προτάσεις η τελική επιλογή θα γίνει σε επόμενο στάδιο.

Η ταινία για τον Bob Dylan βρίσκεται στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό, με τον Chalamet να έχει δεσμευτεί για το ρόλο περισσότερα από τρία χρόνια πριν, αφού επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του τον Ιανουάριο του 2020. Τώρα, το μόνο που μένει να μάθουμε είναι πόσο διαφορετικό ηχόχρωμα θα δώσει η φωνή του Timothée Chalamet στις κλασικές επιτυχίες του Bob Dylan. 

Διαβάστε Επίσης