Elle Fanning | Η εντυπωσιακή της μεταμόρφωση σε Grace Kelly

Στη νέα καμπάνια της Cartier, η Elle Fanning αναβιώνει το iconic style της εμβληματικής πριγκίπισσας του Μονακό.

Γνωστή για το εμβληματικό της στιλ και την αβίαστη κομψότητα που χαρακτήριζε κάθε της κίνηση, η Grace Kelly, 41 χρόνια μετά τον θάνατό της, συνεχίζει να αποτελεί συνώνυμο του ανεπιτήδευτου chic. Οι επιλογές της εξακολουθούν να λειτουργούν ως αστείρευτη πηγή έμπνευσης και να διαμορφώνουν σύγχρονες καμπάνιες μόδες, εκθέσεις, οτιδήποτε "παντρεύει” το σύμπαν της μόδας με τον κόσμο της Τέχνης.

Elle Fanning | Η εντυπωσιακή της μεταμόρφωση σε Grace Kelly

Όπως στη νέα καμπάνια του πολυτελούς οίκου κοσμημάτων Cartier, μέσα από την οποία η πρέσβειρα του οίκου, Elle Fanning αποτίει φόρο τιμής στο στιλ της πριγκίπισσας Grace του Μονακό. Η ηθοποιός ποζάρει με το στιλ της εμβληματικής πριγκίπισσας με την συγκλονιστική τους ομοιότητα να μην περνάει απαρατήρητη ούτε από τους λάτρεις της μόδας ούτε και από τον σκηνοθέτη της εμπνευσμένης καμπάνιας, Alex Prager.

Elle Fanning Grace Kelly

Old Hollywood Style, κοσμήματα σε χρυσή ή lush golden απόχρωση, κόκκινο κραγιόν, μαλλιά πιασμένα σε chic updo συνθέτουν μία καμπάνια, η οποία μέσα από λίγα μόνο φωτογραφικά κλικ καταφέρνει να εκφράσει την απόλυτη κομψότητα, αναπόσπαστο διαχρονικά στοιχείο της ταυτότητας του οίκου Cartier. 

Grace Kelly
Η Grace Kelly φορώντας τα κλασικά χρυσά της κοσμήματα

Από έναν κόκκο καφέ, η Cartier δημιούργησε μια εκπληκτική συλλογή που αποτυπώνει το είδος κομψότητας που χαρακτηρίζει το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον της μόδας. Τα κομμάτια από κίτρινο χρυσό ενσωματώνουν τη γοητεία της γαλλικής Ριβιέρας της δεκαετίας του 1950 και τη φωτεινή ομορφιά που συνδέεται με την Grace Kelly. Η διαδικασία σκέψης και δημιουργίας της συλλογής να αντικατοπτρίζει μία από τις βασικές αρχές του οίκου, η οποία δεν είναι άλλη από την μετατροπή του καθημερινού σε κάτι πολύτιμο και σπάνιο.

Η συλλογή Grain de Café εκπέμπει μια ηλιακή αύρα στο δέρμα, ακτινοβολώντας φωτεινότητα, φως και κινητικότητα, τη στιγμή που η Elle Fanning μεταμορφώνεται στην απόλυτη σωσία της Grace Kelly επιβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την κομψή τελειότητα. 

Διαβάστε Επίσης