Οι ταινίες που έρχονται σήμερα στις αίθουσες

Οι κινηματογραφικές αφίξεις της Πέμπτης 20 Ιουλίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Barbie

Η Μargot Robbie είναι η διασημότερη κούκλα στον κόσμο και μια ευτυχισμένη κάτοικος της Barbieland, ενός ειδυλλιακού τόπου όπου κάθε Barbie είναι σημαντική και έχει έναν ενεργό ρόλο. Η δική μας, όμως, παθαίνει ξαφνικά υπαρξιακή κρίση και ξεκινάει με τον πιστό φίλο της Κen, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον έρωτά της, ένα ταξίδι στον αληθινό κόσμο. Η πιο πολυσυζητημένη ταινία του καλοκαιριού φέρνει τη σκηνοθετική υπογραφή της Greta Gerwig ("Μικρές Κυρίες", "Lady Bird"), η οποία υπογράφει και το σενάριο με τον Noah Baumbach ("Ιστορίες Γάμου"), ενώ την Μargot Robbie πλαισιώνουν οι Ryan Gosling, Αmerica Ferrera, Κate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman, Will Ferrell, Michael Cera, Simon Liu, Dua Lipa (που λέει κι ένα τραγούδι) και η Helen Mirren ως αφηγήτρια της διασκεδαστικής ιστορίας.

Jeanne du Barry, η Ερωμένη του Βασιλιά

Η ταινία η οποία άνοιξε επίσημα το τελευταίο φεστιβάλ των Καννών είναι ένα δράμα εποχής με τον Johnny Depp ως Λουδοβίκο 15ο και την Μαϊουέν ως επίσημη ερωμένη του Jeanne du Barry. Μια φτωχή εταίρα που τον 18ο αιώνα κατάφερε να φτάσει ως τη γαλλική βασιλική αυλή, με την πρωταγωνίστρια Μαϊουέν ("Poliss", "Ο Βασιλιάς μου") να σκηνοθετεί αυτή την αληθινή ιστορία ιλιγγιώδους ανόδου και δραματικής πτώσης στην οποία συμπρωταγωνιστούν οι Melvil Poupaud, Pierre Richard και Benjamin Lavernhe.

Η Ρίζα του Κακού

Γαλλικό δραματικό θρίλερ του Sébastien Marnier στην παράδοση του βιτριολικού Claude Chabrol, με την Laure Calamy στο ρόλο μιας άπορης γυναίκας η οποία επανασυνδέεται με τον πατέρα της. Έναν πλούσιο μεγιστάνα ο οποίος την προσκαλεί στην πολυτελή παραθαλάσσια βίλα του, όπου θα γνωρίσει την καινούρια του οικογένεια: την ιδιόρρυθμη σύζυγό του, τη φιλόδοξη επιχειρηματία κόρη του, μια επαναστατημένη έφηβη και μια απειλητική υπηρέτρια. Ο καθένας τους έχει τη δική του ατζέντα, η οποία θα αποκαλυφθεί μέσα από ένα επικίνδυνο παιχνίδι παραπλάνησης, αγωνιώδες μέχρι και το τελευταίο πλάνο.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr