Οι Coldplay έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το πρωτοποριακό "Music Of The Spheres World Tour"

Ένα show καινοτομιών και συναισθημάτων που ενεργοποιεί τις αισθήσεις μας και σέβεται το περιβάλλον με την υπογραφή του Chris Martin.

Η μελωδία των τραγουδιών άρχισε να "ακούγεται" πιο έντονα μαζί με τη φήμη ότι την επόμενη χρονιά το συγκρότημα που έχει αναγάγει τις live εμφανίσεις του σε ολιστική εμπειρία ψυχαγωγίας έρχεται στην χώρα μας. Τα νέα, μόλις, επιβεβαιώθηκαν. Μέσα από ένα σύντομο Reel στον επαγγελματικό τους λογαριασμό στο Instagram, οι Coldplay ανακοίνωσαν νέους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας τους που αναμένεται να σπάσει ρεκόρ διάρκειας και πληρότητας.

Στις 8 Ιουνίου του 2024, ο Chris Martin και η θρυλική ροκ μπάντα του έρχονται στην Αθήνα για μία μοναδική συναυλία στο ΟΑΚΑ με την υπόσχεση να ανεβάσουν τον πήχη των συναυλιών τους ακόμη περισσότερο. Και θα τα καταφέρουν. Με το επαναστατικό "Viva La Vida” - τραγούδι που "σφράγισε” τα τέλη της δεκαετίας των 00s. Το ψυχεδελικό "Clocks” - μελωδία συνώνυμη των αναμνήσεων και αρκετά δημοφιλής τους τελευταίους μήνες στο Tik Tok μέσα από ένα Reborn Remix. Το ατμοσφαιρικό "Yellow” - ταυτόσημο του αγνού έρωτα. Το smooth "Hymn For The Weekend” - ύμνος όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Και αυτή είναι μόνο αρχή.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr