The Crown | Όλα όσα θα δούμε στον νέο και τελευταίο κύκλο της σειράς

Μετά αυτή τη σεζόν θα πέσουν οριστικά οι τίτλοι τέλους για την εμβληματική σειρά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η σειρά The Crown έμελλε να γίνει η πιο επιτυχημένη παραγωγή στην ιστορία του Netflix με 73 εκ. λογαριασμούς (και πολλαπλάσιους βέβαια ανθρώπους) να έχουν παρακολουθήσει τα έργα και τις ημέρες της βασιλικής οικογένειας της Μ. Βρετανίας. Η έκτη σεζόν είναι η πρώτη που αφορά γεγονότα που έχουν συμβεί μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Πρόκειται να είναι άλλωστε η σεζόν που θα κλείσει οριστικά τον κύκλο του σίριαλ.

Ο πέμπτος κύκλος έχει αφήσει την αφήγηση σε ένα κομβικό σημείο: το καλοκαίρι του 1997. Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Πριγκίπισσα Νταϊάνα έχουν πάρει διαζύγιο έναν χρόνο πριν. Και οι δύο είναι πλέον ελεύθεροι να ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο και στην προσωπική τους ζωή.

Διαβάστε Επίσης

Ο Κάρολος και η Καμίλα έχουν προσλάβει έναν επικοινωνιολόγο για να προσπαθήσουν να κάνουν τον κόσμο να αποδεχθεί τη σχέση τους, ενώ η Νταϊάνα έχει ακολουθήσει τον γιο του εκατομμυριούχου Μοχάμεντ Αλ Φάγεντ, Ντόντι, με το σκάφος του στην Νότια Γαλλία, αν και εκείνος είχε σχέση με την Κέλι Φίσερ, μοντέλο.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία υποδύεται στην έκτη σεζόν η Imelda Staunton, έχει αναγκαστεί να αποχωριστεί οριστικά το αγαπημένο της γιοτ, το Britannia, λόγω περικοπών. Τον πρίγκιπα Κάρολο θα υποδυθεί και πάλι ο Dominic West και την Νταϊάνα η Elizabeth Debicki. 

Συνεχίστε την ανάγνωση στο womantoc.gr