The Gentlemen | Η νέα συναρπαστική σειρά του Guy Ritchie κάνει πρεμιέρα το 2024

Το The Gentlemen είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία και έρχεται στο Netflix.

Ο Guy Ritchie κυκλοφόρησε το 2019 την ταινία The Gentlemen. Το budget παραγωγής της ήταν 22 εκατομμύρια δολάρια αλλά απέφερε για τον σκηνοθέτη 115 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office.

Η επιτυχία της και η συνεχής απαίτηση για μία συνέχεια ήταν αυτά που οδήγησαν στην ομώνυμα σειρά που έρχεται μέσα στο 2024 στο Netflix. Τι ξέρουμε όμως μέχρι τώρα για τη νέα δραματική σειρά του Guy Ritchie;

Πότε θα κάνει πρεμιέρα

Η ακριβής ημερομηνία της κυκλοφορίας της δεν έχει γίνει γνωστή. Ωστόσο, το Netflix ανακοίνωσε ότι η δραματική σειρά θα είναι διαθέσιμη για τους χρήστες της πλατφόρμας μέσα στο 2024.

Ο Guy Ritchie συνυπογράφει και το σενάριο για το πιλοτικό επεισόδιο με τον  Matthew Read  του Peaky Blinders. Σκηνοθετικά υπογράφει τα δύο πρώτα επεισόδια. 

Οι πρώτες φωτογραφίες του The Gentlemen

Η περιορισμένη ανάμειξη του Richie είναι μία μικρή απογοήτευση για τους φανατικούς του θαυμαστές αλλά το σίγουρο είναι ότι θα δουν το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα σε όλη τη σειρά. Ίσως να παίξει ρόλο και στην πιο γρήγορη κυκλοφορία της. 

Το γεγονός ότι δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία  για την πρεμιέρα της σημαίνει ότι δεν θα έχουμε άμεσα και κάποιο τρέιλερ. Έχουν κυκλοφορήσει ωστόσο οι πρώτες φωτογραφίες της σειράς. 

Η ιστορία και οι πρωταγωνιστές

Η πλοκή της σειράς αφορά έναν Άγγλο αριστοκράτη, τον Eddie Halstead που κληρονομεί την οικογενειακή έπαυλη για να ανακαλύψει ότι κρύβεται σε αυτή αυτοκρατορία κάνναβης.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον ελληνικής καταγωγής Theo James. Το καστ συμπληρώνουν, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι Kaya Scodelario, Joely Richardson, Vinnie Jones και Daniel Ings.

Διαβάστε Επίσης