Ripley | Το πρώτο trailer της νέας σειράς του Andrew Scott

Ο Ιρλανδός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική μεταφορά του The Talented Mr Ripley.

Δύο δεκαετίες έχουν περάσει από την κινηματογραφική επιτυχία του The Talented Mr Ripley. Tο διάσημο ψυχολογικό θρίλερ της Patricia Highsmith κυκλοφόρησε πρώτη φορά στις αίθουσες το 1999 με τους Matt Damon, Gwyneth Paltrow και Jude Law στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στην Ελλάδα θα δούμε τη θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος από τον Πέτρο Ζούλια -υπογράφει και τη σκηνοθεσία- στο θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης από τις 26 Ιανουραίου. Την ίδια ώρα, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας σειράς του Netflix με τίτλο Ripley και πρωταγωνιστή τον Andrew Scott. 

Ripley | Το πρώτο trailer της νέας σειράς του Andrew Scott

Ο Ιρλανδός ηθοποιός, που λαμβάνει κολακευτικές κριτικές και για την ερμηνεία του στην ταινία All of Us Strangers, ενσαρκώνει τον ανιγματικό Tom Ripley. Το καστ συμπληρώνουν οι Dakota Fanning και Johnny Flynn.

Το πρώτο επίσημο trailer

Η σειρά των 8 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου. Η πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Steven Zaillian.

Πώς προσεγίζει ο Andrew Scott τον ρόλο του Tom Ripley 

"Υπάρχουν διάφορες επαναλήψεις του χαρακτήρα, κάποιες από τις οποίες έχω δει και κάποιες τις έχω αποφύγει" δήλωσε ο πρωταγωνιστής του Ripley σε συνέντευξή του στο  Interview Magazine τον Οκτώβριο του 2021.

"Όταν ενσαρκώνεις αυτούς τους διάσημους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, δεν θες απλά να αντιγράψεις. Με ενδιαφέρει η ιδέα του τι αλλόκοτο έχει και διαφορετικό γιατί αυτό θεωρώ ότι αφορά. Ο λόγος που είναι τόσο ενδιαφέρον χαρακτήρας είναι ότι δεν μπορείς να τον τοποθετήσεις" εξήγησε ο Andrew Scott. 

"Αν ο Tom Ripley ήταν σε ένα γκεϊ μπαρ, δεν είμαι σίγουρος ότι θα κολλούσε εκεί. Ούτε πιστεύω ότι είναι ετερόφυλος χαρακτήρας. θεωρώ ότι είναι queet, με την έννοια ότι είναι πολύ διαφορετικός. Ποια είναι η σχέση του με το σεξ ή τον θάνατο ή την οικογένεια ή τους φίλους; Είναι ενδιαφέρον ότι ένας χαρακτήρας συνοψίζει πτυχές που δεν χρειάζεται να υποδυθείς".