Blink Twice | Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Zoë Kravitz

Ποια είναι η πλοκή του και πότε θα κυκλοφορήσει το Blink Twice;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχοντας προσθέσει στο βιογραφικό της συμμετοχές σε κορυφαίες σειρές όπως τα Big Little Lies και High Fidelity αλλά και ταινίες δράσεις όπως τα Divergent και The Batman, η Zoë Kravitz αποφάσισε να περάσει πίσω από τις κάμερες. Η 35χρονη κόρη του θρύλου της μουσικής, Lenny Kravitz κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία Blink Twice.

Στο ψυχολογικό θρίλερ, που έγινε αρχικά γνωστό με τον αμφιλεγόμενο τίτλο Pussy Island, υπογράφει σεναριακά η Zoë Kravitz και ο σεναριογράφος του High Fidelity, E.T. Feigenbaum. 

Ποιοι πρωταγωνιστούν στο Blink Twice

Η ταινία αυτή ήταν η αφορμή για να έρθει η σκηνοθέτις πιο κοντά με τον αρραβωνιαστικό της πλέον Channing Tatum ο οποίος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές. 

Υποδύεται έναν εκατομμυριούχο της τεχνολογίας, τον Slater King ο οποίος καλεί την σερβιτόρα Frida, που ενσαρκώνει η Naomi Ackie, στο ιδιωτικό του νησί. Όσο εξελίσσονται οι "ονειρεμένες" διακοπές, παράξενα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν και η Frida αμφισβητεί την πραγματικότητα. 

Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Alia Shawkat, Simon Rex, Adria Arjona, Haley Joel Osment, Christian Slater, Kyle MacLachlan και Geena Davis.

Πότε κυκλοφορεί η ταινία

Η Zoë Kravitz ανέφερε σε συνέντευξή της ότι έγραψε το σενάριο πολύ πριν το MeToo και το σκάνδαλο του Harvey Weinstein. Η αλλαγή του τίτλου της ταινίας έγινε έπειτα από απόφαση της ίδιας της για να διευκολύνει την προώθηση της. 

Το Blink Twice θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Αύγουστο του 2024