Suits | Όλα όσα ξέρουμε για τη συνέχεια της σειράς

To spinoff του Suits θα έχει την ίδια τοποθεσία με αυτή της σειράς που πρωταγωνιστούν ο Patrick J. Adams και η Meghan Markle.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Suits επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο cast τέσσερα χρόνια μετά το φινάλε της σειράς. Οι πρωταγωνιστές του Suits L.A., όπως τιτλοφορείται η συνέχεια, θα κινούνται στο ίδιο σύμπαν με το νομικό δράμα μέσα από το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστή η Meghan Markle. 

Tα νέα για το spinoff έρχονται λίγο μετά την επιστροφή της προτότυπης σειράς στο Netflix. Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της στην πλατφόρμα, τον Ιούνιο του 2023, έγινε ξανά επιτυχία κάνοντας ρεκόρ ως η σειρά με τις περισσότερες θεάσεις. 

Πότε έκανε πρεμιέρα η σειρά 

Η αρχική σειρά εξερευνά τη ζωή του χαρακτήρα που υποδύεται ο Patrick J. Adams, Mike Ross που καταφέρνει να βρει τον δρόμο του στον κόσμο των δικηγόρων παρόλο που δεν έχει τελειώσει νομική. Έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2011 και ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019.

Ακολούθησε μια συνέχεια της σειράς με τίτλο Pearson με κεντρική ηρωίδα τον χαρακτήρα της Gina Torres που έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2019. Έπειτα από 10 επεισόδιο όμως ακυρώθηκε. 

Όσα ξέρουμε για το Suits L.A.

Η σειρά, όπως προδείδει ο τίτλος, θα εκτυλίσεται στο Λος Άντζελες. Η πλοκή της θα ακολουθεί έναν πρώην ομοσπονδιακό εισαγγελέα από τη Νέα Υόρκη, τον Ted Black "που αναδημιούργησε τον εαυτό του εκπροσωπόντας τους πιο δυνατούς πελάτες στο Λος Άντζελες". 

"Η εταιρία του βρίσκεται σε σημείο καμπής και για να επιβιώσει θα πρέπει να αποδεχτεί έναν ρόλο που απεχθανόταν σε όλη του την καριέρα" αναφέρει η επίσημη πλοκή της σειράς. " Ο Ted περιστοιχείζεται από μία επίλεκτη ομάδα χαρακτήρων που τεστάρεται η αφοσίωσή τους στον Ted αλλά και μεταξύ τους ενώ δεν μπορούν παρά να μπλέξουν τις επαγγελματικές με τις προσωπικές τους υποθέσεις. Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ξεδιπλώνονται σταδιακά παλιά γεγονότα που δείχνουν γιατί ο Ted άφησε πίσω του όλους και όλα όσα αγαπούσε".

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Stephen Amell. Το όνομά του έγινε γνωστό μόλις τον Φεβρουάριο και ακολούθησαν μερικά ακόμα ονόματα που θα δούμε δίπλα του όπως ο Josh McDermitt και η Lex Scott Davis.

Από το παλιό καστ δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα δούμε κάποιον παρόλο που όλοι έχουν εκφράσει κατά καιρούς την επιθυμία να είναι. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτό τον Μάρτιο από το Βανκούβερ του Καναδά.