Με δύο τριήμερα, αυτός ο Μάρτιος προσφέρεται για διπλή διασκέδαση!

Τα Divani Collection Hotels σας καλούν να απολαύσετε στο έπακρο την απόλυτη χαλάρωση και την απαράμιλλη φιλοξενία τους σε Αθήνα, Αθηναϊκή Ριβιέρα, Μετέωρα ή Λάρισα!

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για το πρώτο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ως αυτό που παραδοσιακά συνδέεται με πικνίκ στην εξοχή και χαρούμενες συγκεντρώσεις, το Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη (Καβούρι), το Divani Meteora Hotel στην Καλαμπάκα αλλά και το Divani Larissa Palace στην Λάρισα συνιστούν τους ιδανικούς προορισμούς.

Με δύο τριήμερα, αυτός ο Μάρτιος προσφέρεται για διπλή διασκέδαση!
Divani Meteora Hotel

Μάλιστα ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας στο Divani Apollon Palace & Thalasso έχει στηθεί ένα υπέροχο σκηνικό για το Σαρακοστιανό γεύμα στο νέο χώρο του ξενοδοχείου με ανεμπόδιστη θέα στο Σαρωνικό και συνοδεία live μουσικής. , με τη Καθαρά Δευτέρα στις 18/2, καθώς παραδοσιακά είναι μια μέρα εξωτερικών πικνίκ και χαρούμενων συγκεντρώσεων, τα Ξενοδοχεία Divani προσφέρουν στους επισκέπτες την τέλεια απόδραση με αποκλειστικά πακέτα που έχουν σχεδιαστεί ανάλογα με τα γούστα σας.

Divani Apollon Palace & Thalasso
Divani Apollon Palace & Thalasso

Η διπλή διασκέδαση συνεχίζεται με το δεύτερο τριήμερο που ακολουθεί την 25η Μαρτίου. Καθώς η χώρα γιορτάζει την Εθνική της Επέτειο, τα Divani Collection Hotels καλωσορίζουν τους επισκέπτες για μία ακόμα αξέχαστη απόδραση.

Divani Apollon Aristotelis
Divani Apollon Aristotelis

Όποιο τριήμερο κι αν επιλέξετε, το βέβαιο είναι πως η εμπειρία Divani θα σας συναρπάσει!

Περισσότερα στο www.divanis.com