The Idea of You | Το πρώτο trailer της νέας ταινίας της Anne Hathaway

Η ηρωίδα της ερωτεύεται στο The Idea of You έναν νεαρό ροκ σταρ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Anne Hathaway και ο Nicholas Galitzine υποδύονται στο The Idea of You ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Το πρώτο trailer της ταινίας, που θα κάνει πρεμιέρα στο στις 2 Μαΐου Prime Video, έχει ήδη συζητηθεί. 

Το The Idea of You είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Robinne Lee που κυκλοφόρησε το 2017. Η κεντρική ηρωίδα είναι η Solene η οποία θα πρέπει να συνοδεύσει την έφηβη κόρη της σε ένα ταξίδι για να παρακολουθήσει το μουσικό φεστιβάλ Coachella. Εκεί έχει μία συνάντηση με τον Hayes Campbell κατά την οποία διαπιστώνουν την αμοιβαία έλξη. Και ξεκινάει ένα love story...

Το πρώτο trailer του The Idea of You

Τόσο το βιβλίο όσο και η ταινία έχουν λάβει μεγάλη προσοχή αφού οι θαυμαστές θεωρούν ότι ο ήρωας του Nicholas Galitzine θυμίζει τον Harry Styles από την εποχή που ήταν μέλος των One Direction.

Η Robinne Lee έχει ωστόσο αρνηθεί το συγκεκριμένο σενάριο. "Δεν ήταν ποτέ ένα βιβλίο για τον Harry Styles" ξεκαθάρισε σε συνέντευξή της το 2020. Η ίδια εξήγησε πως αφορούσε την ιστορία μιας γυναίκας που πλησιάζει τα 40 και επανακτά τη σεξουαλικότητά της και ξαναβρίσκει τον εαυτό της. 

Οι συντελεστές της ταινίας

Την τηλεοπτική μεταφορά υπογράφουν σεναριακά οι Jennifer Westfeldt και Michael Showalter ενώ στη σκηνοθεσία συναντάμε την Tammy Faye.

Το καστ συμπληρώνουν οι Ella Rubin, Reid Scott, Annie Mumolo, Viktor White, Raymond Cham, Jaiden Anthony και Dakota Adan.

Διαβάστε Επίσης