Kate Middleton - Πρίγκιπας William | Το νέο τους σπίτι στο Windsor και η ιστορία που συνδέεται με τον πρώτο έρωτα της πριγκίπισσας Μαργαρίτας

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge σύντομα θα μετακομίσουν στην έκταση του Κάστρου του Windsor.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Προκειμένου να βρίσκονται κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και για να χαρίσουν μία πιο ήσυχη ζωή στα παιδιά τους, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William αποφάσισαν να αφήσουν το σπίτι τους στο Παλάτι του Kensington με σκοπό να μετακομίσουν μόνιμα σε μία από τις κατοικίες που βρίσκεται στην έκταση του Κάστρου του Windsor. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το ζευγάρι ενδέχεται να μείνει στην κατοικία Adelaide που βρίσκεται στο Great Windsor Park, μόλις 10 λεπτά από το κεντρικό Κάστρο όπου μένει η βασίλισσα Ελισάβετ. Ειδικότερα, αν και στην αρχή σκέφτονταν το Frogmore House, δυστυχώς η πολύ ακριβή ανακαίνιση που χρειάζεται, τούς απέτρεψε από το να το επιχειρήσουν. Από την άλλη, ο πρίγκιπας Andrew αρνήθηκε να αποχωρήσει από την κατοικία Royal Lodge που μένει τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα η κατοικία Adelaide να αποτελεί την επικρατέστερη.

Η εξοχική κατοικία Adelaide

Χτισμένη το 1831 από τον βασιλιά William IV για τη σύζυγό του, βασίλισσα Adelaide, οι βασιλείς χρησιμοποιούσαν την εξοχική κατοικία στο Windsor για αναψυχή. Μετά τον θάνατο του βασιλιά, η Adelaide δεν το επισκέφθηκε ποτέ ξανά, μέχρι που η βασίλισσα Victoria τού έδωσε ξανά ζωή, απολαμβάνοντας εκεί το τσάι της.

Από τους πιο πρόσφατους ενοίκους του, ήταν ο κυβερνήτης Peter Townsend, ο οποίος ήταν ιπποκόμος του βασιλιά Γεωργίου, πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ. Πιο αναλυτικά, μετακόμισε εκεί με την οικογένειά του το 1944, μετά την επιστροφή του από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Εκεί λέγεται πως η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, αδερφή της βασίλισσας Ελισάβετ, είδε και ερωτεύθηκε τον Townsend, όπου συχνά πέρναγε χρόνο με τα παιδιά του. Παρά τα 16 χρόνια που τους χώριζαν, τη δεκαετία του '50 οι δυο τους ξεκίνησαν μία ερωτική σχέση, η οποία ωστόσο δεν κατέληξε σε γάμο, αφού βάσει του βασιλικού νόμου, εξαιτίας του διαζυγίου του δεν μπορούσαν να παντρευτούν.

Peter Townsend - Μαργαρίτα

Αφού το ζευγάρι χώρισε και ο Townsend αποφάσισε να φύγει από τη βασιλική κατοικία, το Adelaide Cottage πέρασε στα χέρια του γιου μιας ξαδέρφης της βασίλισσας. Η πιο πρόσφατη ανακαίνιση που δέχθηκε ήταν το 2015 και μάλιστα λίγα χρόνια αργότερα η κατοικία ήταν μια πιθανή επιλογή για τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex, οι οποίοι εν τέλει προτίμησαν το γειτονικό Frogmore Cottage. Πάντως, όπως όλα δείχνουν το νέο σπίτι θα είναι ιδανικό για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, αφού έχει αρκετό χώρο για τα τρία παιδιά τους και τον σκύλο τους, όπως και 7 φρουρούμενες πύλες για την ασφάλειά τους. 

Διαβάστε Επίσης