Marilyn Monroe | Σε δημοπρασία μια σπάνια επιστολή του 'άγνωστου' πατέρα της

Πρόκειται για την μόνη απόδειξη επικοινωνίας ανάμεσα στη σταρ και τον πατέρα της, Charles Stanley Gilford.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Εξήντα χρόνια μετά τον θάνατο της Marilyn Monroe πολλές λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής δεν έχουν αποκαλυφτεί, ανάμεσα στις οποίες και η σχέση που είχε με τον πατέρα της, Charles Stanley Gilford.

H star είχε πάρει το επίθετο του συζύγου της μητέρας της και είχε πολλές φορές προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον βιολογικό της πατέρα χωρίς αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή τον είχε επισκεφτεί στην πόλη Hemet της Καλιφόρνια όπου έμενε, όμως εκείνος δεν ήθελε καμιά σχέση μαζί της ώστε να μην διαταράξει την ζωή της οικογένειάς του.

Εντούτοις, φαίνεται ότι κάποια στιγμή της είχε στείλει μια κάρτα με ευχές – που είναι και η μόνη απόδειξη επικοινωνίας που είχε μαζί της- η οποία δίνεται σε δημοπρασία από τον οίκο Julien's Auctions.

Η κάρτα που αναμένεται να αγγίξει τα 3 χιλιάδες δολάρια ανακαλύφτηκε από τον ιστορικό και συλλέκτη αντικειμένων της Monroe, Scott Fortner, και περιλαμβάνει ευχές από τον πατέρα της. Ο Gifford είχε γράψει "αυτό το ευχάριστο σημείωμα για να γίνεις καλά έρχεται ειδικά για να σου μεταφέρω ευχές και τις σκέψεις που κάνω κάθε μέρα για σένα” ενώ αναφέρει και τη φράση "μια μικρή προσευχή”. Ο Gillford υπογράφει την κάρτα ενώ έχει κάνει κι ένα ορθογραφικό στο καλλιτεχνικό όνομα της κόρης του γράφοντας "Marylyn”.

Στα πλαίσια της δημοπρασίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 18 Δεκεμβρίου, θα δοθούν πάνω από 175 αντικείμενα της σταρ ανάμεσα στα οποία ένα κραγιόν της, ψεύτικες βλεφαρίδες, προϊόντα ομορφιάς, αλλά και φορέματα, όπως αυτό που είχε φορέσει στο The Seven Year Itch' που αναμένεται να πουληθεί στα 20 με 40 χιλιάδες δολάρια.

Διαβάστε Επίσης