Jacquemus | Η νέα του Boutique στο Πορτοφίνο παντρεύει το γαλλικό στιλ με την ιταλική φινέτσα

Ένας "γάμος" υψηλής αισθητικής στο ιταλικό θέρετρο με αφορμή τη νέα capsule συλλογή του σχεδιαστή.

Με αναπόσπαστο γνώμονα την υψηλή αισθητική και την lush ποιότητα του, ο Simon Porte Jacquemus δεν διστάζει να ταρακουνήσει τα νερά και τα στεγανά της μόδας, να δημιουργήσει, να εμπνεύσει και να εμπνευστεί. Από τις new age δημιουργίες του, τα εκκεντρικά looks, τα φουτουριστικά σχέδια, τις χαρακτηριστικές mini bags συνώνυμο της ανεπιτήδευτης πολυτέλειας του σήμερα έως τις viral καμπάνιες και τα εντυπωσιακά shows του, ο Jacquemus δεν σταματά στιγμή να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Να καινοτομεί.

Ο σχεδιαστής – θαύμα της Haute Couture και σύμβολο της γαλλικής φινέτσας, όπως αυτή διαμορφώνεται τα τελευταία χρόνια επηρεασμένη από τις διεθνείς εξελίξεις και τις αρχές της συνεχώς μεταβαλλόμενης εποχής. Αυτή τη φορά, ο εμβληματικός σχεδιαστής δεν βρίσκεται στο επίκεντρο για το πρωτοποριακό του show, αλλά για το καινούριο και ολόφρεσκο Pop – Up κατάστημα που δημιούργησε με αφορμή τη νέα του συλλογή. Η σπονδυλωτή καλοκαιρινή capsule συλλογή "Été" αναμένεται να παρουσιαστεί σε μια σειρά από διαφορετικές φάσεις.

Εμπνευσμένη από την μόδα της Γαλλικής Ριβιέρας, κάθε φάση της κολεξιόν θα γίνεται διαθέσιμη σε ένα ολοκαίνουριο pop-up store. Επόμενος σταθμός το Portofino με τις εικόνες από το Pop – Up Store του να αποπνέουν καλοκαιρινή ανάσα, δροσιά και θερινή αύρα. Ένα ταξίδι στο ιδιαίτερο θέρετρο της Ιταλίας, μία απόδραση στο πολύχρωμο σημείο όπου design και υψηλή ραπτική συναντώνται, μία χρωματική παλέτα αντάξια των προσδοκιών και της αισθητικής του Jacquemus. 

Το Pop-Up store των 160 τετραγωνικών θα φιλοξενήσει το τρίτο μέρος της κολεξιόν, το οποίο περιλαμβάνει καλοκαιρινά φορέματα και παντελόνια, πουκάμισα και χρυσαφικά, τσάντες, καπέλα και άλλα καλοκαιρινά αξεσουάρ όλα εμπνευσμένα από το στιλ της Γαλλικής ριβιέρας. 

Ξύλινα έπιπλα, ρουστίκ διάθεση, ταβάνια από τούβλα, πέτρινα πατώματα, vintage καρέκλες δημιουργούν ένα κινηματογραφικό σκηνικό, ιδανικό καμβά για να πρωταγωνιστήσει η καλοκαιρινή συλλογή του οίκου. Ένα καλοκαιρινό μίνιμαλ σκηνικό με ιταλικό twist. Η πρώτη "γεύση” που έχει δώσει ο οίκος στο Instagram έχει δικαιολογημένα ενθουσιάσει τους θαυμαστές του.