Μία χρήσιμη συσκευή που θα ανεβάσει επίπεδο στην κουζίνα αλλά και τη διάθεσή μας

Τα πλυντήρια LG QuadWash™ κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και καθαρή!

HARPER'S BAZAAR TEAM

Επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα γεμάτη υποχρεώσεις ή μετά από ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι, το τελευταίο που θέλουμε είναι να σπαταλήσουμε πολύτιμο χρόνο πλένοντας τα πιάτα. Το κενό ανάμεσα στο χάσιμο χρόνου και στον έξυπνο τρόπο ζωής ήρθε να καλύψει το πλυντήριο πιάτων. Πώς όμως διαλέγουμε το κατάλληλο; Υπάρχει τρόπος να έχουμε όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας της συσκευής αλλά ταυτόχρονα κι ένα κομψό design για την κουζίνα μας; Η απάντηση βρίσκεται στα πλυντήρια  πιάτων με ατμό LG QuadWash™

Μία χρήσιμη συσκευή που θα ανεβάσει επίπεδο στην κουζίνα αλλά και τη διάθεσή μας

Όλα τα μοντέλα των πλυντηρίων QuadWash™ της LG έχουν τη δυνατότητα ημιεντοιχισμού και ξεχωρίζουν για το κομψό design τους. Θα αναβαθμίσουν τον χώρο μας και θα κάνουν την κουζίνα να μοιάζει βγαλμένη από editorial περιοδικού.

Ένα πολύτιμο εργαλείο με σύμμαχο την τεχνολογία

Μιλώντας για προηγμένη τεχνολογία, να αναφέρουμε ότι τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash™ αξιοποιούν τις φυσικές ιδιότητες του ατμού. Η τεχνολογία TrueSteam™ δημιουργεί σωματίδια ατμού υψηλής θερμοκρασίας για να καθαρίσουν τα πιάτα και τα μαγειρικά σκεύη, μειώνοντας ταυτόχρονα τις κηλίδες από το νερό.

LG Wash

Επιπλέον, χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης, η τεχνολογία QuadWash™ εξασφαλίζει μέγιστο καθαρισμό με ένα πέρασμα. Με τους τέσσερις περιστρεφόμενους βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων που εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες για να φτάσουν σε όλη την επιφάνεια του πιάτου, επιτυγχάνεται απόδοση καθαρισμού για κάθε πιάτο σε όλες τις σχάρες.

Κανένα σκεύος δεν μένει απ' έξω 

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που θα μας λύσει τα χέρια είναι το EasyRack™ Plus. Τα εύκολα ρυθμιζόμενα κάνιστρα μπορούν να τοποθετηθούν ανάλογα με τα πιάτα. Τα πλυντήρια πιάτων της LG διαθέτουν και τρίτο κάνιστρο ρυθμιζόμενο κατά ύψος που εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν, όπως κατσαρόλες. 

LG Dishwasher
LG Dishwasher

Στα πλεονέκτημα που μας προσφέρουν είναι και ότι χάρη στη ζώνη διπλού καθαρισμού μπορούμε ταυτόχρονα να καθαρίσουμε απαλά τα ευαίσθητα πιάτα και τις κατσαρόλες στο δυνατό πρόγραμμα έντονης πλύσης.

Λιγότερος θόρυβος

Έντονη πλύση όμως δεν σημαίνει και έντονος θόρυβος. Ο κινητήρας Inverter Direct Drive™ της LG σχεδιάστηκε με κύριο γνώμονα τη μείωση του θορύβου. Αυτό κάνει τα πλυντήρια της LG ένα πολύτιμο εργαλείο που θα αναλάβει το πλύσιμο των πιάτων μας σε όλες τις σημαντικές αλλά και τις καθημερινές στιγμές της ζωής μας. Μάλιστα, ο καινοτόμος Inverter Direct Drive™ της LG διαθέτει δεκαετή εγγύηση 2 για να μπορούμε να βασιζόμαστε στο πλυντήριό μας για αρκετά χρόνια.

LG Dishwasher

Ένα έξυπνο πλυντήριο πιάτων 

Μια έξυπνη επένδυση που βασίζεται στην "έξυπνη" τεχνολογία. Η τεχνολογία ThinQ™3 προσφέρει ένα νέο περιβάλλον συνδεσιμότητας, άνεσης και παραμετροποίησης. Με την εφαρμογή για smartphone ThinQ™ της LG, μπορούμε να κατεβάσουμε νέα προγράμματα πλυσίματος που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες μας, όπως για κατσαρόλες και τηγάνια, ποτήρια και ευαίσθητα σκεύη. Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα παραμετροποιήσης των προγραμμάτων του πλυντηρίου πιάτων, επιλέγοντας διαφορετικές επιλογές καθαρισμού.

Καθαρό πιάτα αλλά και καθαρό πλυντήριο

Τέλος, μπορούμε να διατηρήσουμε με εύκολο τρόπο το πλυντήριό μας καθαρό δίνοντάς του περισσότερο χρόνο ζωής. Μετά από 30 χρήσεις, η φωτεινή ένδειξη θα μας υπενθυμίσει να βάλουμε το πρόγραμμα καθαρισμού της συσκευής.

LG Diwshwasher
LG Dishwasher

1. Κατηγορία εκπομπών αερόφερτου ακουστικού θορύβου[dB(A)]: B

2. 2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στο μοτέρ

3. Απαιτείται η χρήση WIFI.

#ADVERTORIAL