Dolce & Gabbana | Ο εμβληματικός οίκος αναβαθμίζει τα resorts στα πιο πολυτελή θέρετρα της Ευρώπης

Μεσογειακή αύρα, θερινή διάθεση και μοναδικές επιλογές διά χειρός Dolce & Gabbana από το Κάπρι έως το St. Tropez.

Εμβληματικός, με όραμα, στόχο, προοπτική. Ο οίκος Dolce & Gabbana έχει υπογράψει τις εμφανίσεις των μεγαλύτερων σταρ από το χώρο του πενταγράμμου ή της έβδομης τέχνης. Η κλασική του υφή αποπνέει πολυτέλεια και τα πατρόν του μία ανεπιτήδευτη κομψότητα. Φέτος, το καλοκαίρι η ιταλική φινέτσα του ιστορικού οίκου μόδας αποτυπώνεται σε ιδιαίτερα premium resorts κατά μήκος της Ευρώπης. Αυστηρά επιλεγμένα, όπως τα υφάσματα των σχεδίων του. Με εφευρετικότητα, όπως οι ενδυματολογικές του δημιουργίες. Με μεσογειακή αύρα, όπως επιτάσσει η εποχή. 

Dolce & Gabbana | Ο εμβληματικός οίκος αναβαθμίζει τα resorts στα πιο πολυτελή θέρετρα της Ευρώπης

Quisisana Grand Hotel | Κάπρι

Θεωρείται η πιο κοσμοπολίτικη πινέζα στον ευρωπαϊκό χάρτη. Τα τιρκουάζ νερά που αντανακλούν τις ακτίνες του ηλίου, οι ξεχωριστές παραλίες και οι καλά κρυμμένες πηγές συνθέτουν έναν καμβά ιδανικό για να σχεδιάσει ο οίκος Dolce & Gabbana το δικό του θέρετρο. Το πολυτελές Grand Hotel Quisisana βρίσκεται στην καρδιά του Κάπρι, κοντά στη φημισμένη Piazzetta, και αποτελεί το σημείο στο οποίο ο οίκος μόδας επέλεξε να διακοσμήσει με το εμβληματικό σχέδιο Blu Mediterraneo. Οι αποχρώσεις του λευκού και του μπλε ξεχωρίζουν ανάμεσα στους κήπους που μοσχοβολούν άνθη πορτοκαλιάς και την εκπληκτική θέα στο Faraglioni και τη Marina Piccola, συνθέτοντας μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα με το άρωμα των διακοπών δίπλα στο κύμα που απελευθερώνεται στα βράχια.

Dolce & Gabbana

San Domenico Palace | Ταορμίνα

Στην ανατολική ακτή της Σικελίας, με θέα το Ιόνιο Πέλαγος, βρίσκεται η Ταορμίνα, το μαργαριτάρι της Μεσογείου. Η καταπληκτική της θέα και η μαγευτική της ατμόσφαιρα την καθιστούν κορυφαίο προορισμό για διασημότητες και αστέρες του Χόλιγουντ, γεγονός που επιβεβαιώνουν οι συχνές τους εμφανίσεις. 

Dolce & Gabbana

Οι Dolce & Gabbana την αξιοποίησαν ως το τέλειο σκηνικό για το χαρακτηριστικό τους σχέδιο Blu Mediterraneo, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη διακόσμηση του beach club στο San Domenico Palace. Ένα κτίριο με πλούσια ιστορία. Πριν από αρκετούς αιώνες, υπήρξε ένα πολυτελές μοναστήρι που φιλοξενούσε μοναχούς από εύπορες αριστοκρατικές οικογένειες. Μόλις μετατράπηκε σε ξενοδοχείο, οι διάδρομοι και οι προσόψεις του άρχισαν να πρωταγωνιστούν σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες. Το θέρετρο, διακοσμημένο σε μπλε και λευκό χρώμα, δημιουργεί την ατμόσφαιρα που ταιριάζει όσο καμία άλλη στο καλοκαίρι. Θα βυθιστείτε και θα απολαύσετε τις διακοπές σας με φόντο την υποβλητική ανατολική ακτή, όσο η απίστευτη θέα της Αίτνας και το αέναο της infinity pool ξεκουράζουν τους αμφιβληστροειδείς σας.

Dolce & Gabbana

Casa Amor | St. Tropez

Ένα θέρετρο φτιαγμένη με αγάπη, όπως αποκαλύπτει και το όνομα του. Το St. Tropez, το πρώην ψαροχώρι που έγινε διάσημο από την Brigitte Bardot, είναι σήμερα ένα από τα πιο λαμπερά και μοντέρνα θέρετρα της Γαλλικής Ριβιέρας. Με τις ελεύθερες αποχρώσεις, τις υπέροχες παραλίες και τα ηλιόλουστα τοπία του, το St. Tropez είναι το μέρος όπου διασημότητες από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για να περπατήσουν κατά μήκος του όμορφου λιμανιού, να χαλαρώσουν ανάμεσα σε πολυτελή yacht, να απολαύσουν το διάλειμμα τους από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. 

Dolce & Gabbana

Το Casa Amor beach club, που βρίσκεται στην παραλία Pampelonne στο Ramatuelle, επιλέχθηκε από τον οίκο Dolce & Gabbana για να "ντυθεί” με το εμβληματικό σχέδιο Carretto Siciliano κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Αυτό το θέρετρο σε boem style, εμπλουτισμένο με τα παραδοσιακά χρώματα των σικελικών κάρων, είναι το ιδανικό μέρος για να ζήσετε τις αρχαίες ιταλικές παραδόσεις δίπλα στη θάλασσα τα καλοκαιρινά βράδια και να εισχωρήσετε στην πιο αυθεντική μεσογειακή ατμόσφαιρα.

Διαβάστε Επίσης