Το μπαρόκ αισθητικής Palazzo Pisani Moretta όπου παντρεύτηκε η Anya Taylor Joy

To Palazzo Pisani Moretta είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τους βενετσιάνικους γάμους.

Η Anya Taylor Joy και ο Malcolm McRae παντρεύτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Βενετία. Η ηθοποιός και ο μουσικός επέλεξαν για την τελετή το ιστορικό Palazzo Pisani Moretta. Πρόκειται για έναν μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τα ζευγάρια που ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην ιταλική πόλη. 

Η ιστορία του Palazzo Pisani Moretta

Είναι ένα παλάτι του 15ου αιώνα κατά μήκος του Μεγάλου Καναλιού, σε μικρή απόσταση από τη διάσημη γέφυρα Ριάλτο. Χτίστηκε σε βενετσιάνικο γκόθικ στιλ από την οικογένεια Bembo και τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίνει πολλά έργα αποκατάστασης. 

Η πρόσοψή του έχει μεγάλη αρχιτεκτονική σημασία λόγω των μεγάλων παραθύρων που διαχωρίζουν τους δύο βασικούς ορόφους. Η όμορφη μπαρόκ αισθητική στο εσωτερικό του έχει την υπογραφή των εκπληκτικών καλλιτεχνών της Βενετίας του 18ου αιώνα όπως οι Giambattista Tiepolo, Giuseppe Angeli, Jacopo Guarana και Gaspare Diziani.

Όλες αυτές οι ιδιαιτερότητες το κάνουν ένα υπέροχο έργο τέχνης όπου μπορεί όμως να φιλοξενήσει αξέχαστες και πολυτελείς εκδηλώσεις. 

Οι επιλογές που έχουν τα ζευγάρια για τον γάμο τους

Οι γάμοι μία από τις πιο δημοφιλείς χρήσεις του Palazzo Pisani Moretta. Ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων και τις προτιμήσεις των μελλόνυμφων, μπορεί η τελετή να γίνει σε διαφορετικά σημεία του παλατιού. 

Το ισόγειο είναι χωρισμένο σε τρεις βασικές περιοχές: την  Androne, τον κήπο και την Wardrobe. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν 7 αίθουσες ενώ 7 ακόμη βρίσκονται στον δεύτερο όροφο. 

Όλες οι αίθουσες είναι ευρύχωρες και αυτό σημαίνει ότι προτείνεται κυρίως σε ζευγάρια με πολλούς καλεσμένους.