The Dolli | Έρωτας με την πρώτη ματιά

Το αριστοκρατικό ξενοδοχείο The Dolli δίνει το δικό του φιλί στον έρωτα με μία Valentine's Week αποκλειστικά για δύο.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου και το άλλο σου μισό, να αφεθείς σε νέες περιπέτειες, να δοκιμάσεις High End εμπειρίες, να κάνεις κάτι διαφορετικό. Να γιορτάσεις. Πάντα με ερωτική διάθεση και ατμόσφαιρα σχεδιασμένη αποκλειστικά για δύο. 

The Dolli | Έρωτας με την πρώτη ματιά

Το The Dolli γιορτάζει την αγάπη στην Αθήνα με ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού και παρατεταμένη διάρκεια δίνοντας το δικό του φιλί σε έναν Άγιο Βαλεντίνο που θα σας μείνει αξέχαστος. Για την εβδομάδα 12-18 Φεβρουαρίου, το μήνυμα ‘KISS’ διαπνέει όλους τους χώρους και τα δωμάτια, ενώ οι σεφ ξεδιπλώνουν τη δημιουργική τους διάθεση σε ειδικά μενού και πιάτα που θα σε κάνουν τα ερωτευτείς – εντάξει, όχι μόνο τα πιάτα.

The Dolli Valentine's

Έχοντας ως background την ασυναγώνιστη γοητεία – ένας ακόμη έρωτας – της Ακρόπολης, το Rooftop εστιατόριο του νέου, εμβληματικού ξενοδοχείου του ομίλου Grecotel στο ιστορικό Κέντρο της πόλης σερβίρει Exclusive Fine Dining με δημιουργίες To Fall In Love With. Έχοντας στη φαρέτρα του την εμπειρία και την αστείρευτη καινοτόμο σκέψη του, ο σεφ Σάκης Τζανέτος προτείνει ένα γαστρονομικό menu με αριστοτεχνικά πιάτα και απρόσμενους συνδυασμούς. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr