10 ζευγάρια γόβες που ταιριάζουν τέλεια με τζιν παντελόνι

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που θα κάνουν updated στα ανοιξιάτικα σύνολα σας.

Το τζιν παντελόνι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι το πιο διαχρονικό bottom της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που εδώ και πολλές δεκαετίες καταφέρνει να συμβαδίζει με τις εκάστοτε τάσεις χωρίς ωστόσο να θεωρηθεί ποτέ ξεπερασμένο. Ένας από τους λόγους της επιτυχίας του είναι σαφώς το ύφασμα του. Άνετο και ανεκτικό, αγκαλιάζει το σώμα, επιτρέποντας του να κινείται με χάρη και χωρίς περιορισμούς.

Διαβάστε Επίσης

Επίσης, το τζιν συνδυάζεται με τα πάντα και φοριέται σε κάθε πιθανή περίσταση. Αυτό σημαίνει, πως τις ημέρες που δεν έχουμε ιδιαίτερη στιλιστική έμπνευση ή θέλουμε να φορέσουμε κάτι ασφαλές και κομψό για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας, το τζιν είναι η πρώτη μας σκέψη.

Ρίχνοντας μία ματιά στα Instagram προφίλ των διάσημων fashionistas, ένας από τους συνδυασμούς που αγαπούν να δημιουργούν, εκτός από το casual combo του τζιν με sneakers, είναι να το φορούν με γόβες. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο, ένας από τους πιο chic και cool τρόπους για να φορέσετε το τζιν σας είναι με γόβες. Σε κλασικές αποχρώσεις όπως το μαύρο, το nude ή το off white, αλλά και σε έντονα χρώματα που φέτος την άνοιξη έχουν την τιμητική του, το αποτέλεσμα θα είναι πάντα εντυπωσιακό.

Editor's Picks

Μαύρες γόβες Aquazzura

Γόβες Hangisi 90 Manolo Blahnik

Slingback γόβες με μονόγραμμα Balmain

Γόβες Guess E-Papoutsia

Lace-Up γόβες The Attico

Γόβες Mach & Mach

Nude γόβες EXE Tsakiris Mallas

Γόβες σε royal blue απόχρωση Kalogirou

Δερμάτινες γόβες Carrano Haralas.gr

Μαύρες γόβες Amina Muaddi Kalogirou