Γιατί αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας ένα πράσινο φόρεμα όπως αυτό της Kate Middleton;

Η Kate Middleton υιοθέτησε ένα από τα color trends της σεζόν.

Έχει χαρακτηριστεί ως η "πιο κομψή royal” τόσο της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας όσο και της Ευρώπης. Ο εν λόγω τίτλος δεν είναι διόλου τυχαίος, αφού μέσα στον χρόνο έχει καταφέρει να πειραματιστεί αρκετά με το στιλ της, να κάνει και να μάθει από τα στιλιστικά ατοπήματα της, και εν τέλει να καταφέρει κάτι αρκετά δύσκολο. Να πετύχει την αρμονία ανάμεσα στην προσωπική αισθητική και το πρωτόκολλο που επιβάλλει το Παλάτι. Ο λόγος για την Kate Middleton, η οποία με κάθε επίσημη εμφάνιση της γίνεται θέμα συζήτησης για τους δημοσιογράφους μόδας του παγκόσμιου Τύπου αλλά για τις γυναίκες που τη θεωρούν πηγή στιλιστικής έμπνευσης.

Μάλιστα, η δούκισσα του Cambridge απέδειξε για ακόμα μία φορά πως παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας και τις προσαρμόζει στο προσωπικό στιλ της. Η Kate Middleton πρόσφατα βρέθηκε στο Desing Museum, εκπροσωπώντας τη βασίλισσα, σε εκδήλωση του British Fashion Council με σκοπό να βραβεύσει τους σχεδιαστές που ξεχώρισαν με τα σχέδια και τις δημιουργίες τους στη Βρετανία. Για την εν λόγω εμφάνιση, η δούκισσα επέλεξε να φορέσει ένα midi φόρεμα σε σκούρο πράσινο χρώμα με flare φούστα και ζώνη στη μέση που φέρει την υπογραφή της Βρετανοκαναδής σχεδιάστριας, Edeline Lee. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με Emmy London clutch τσαντάκι και γόβες από πράσινο suede δέρμα, και Nadia Campbell χρυσά σκουλαρίκια.

Η εμφάνιση της Kate Middleton 

Γιατί αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας ένα πράσινο φόρεμα όπως αυτό της Kate Middleton;

Kate Middleton

Το πράσινο στις SS22 συλλογές

Μπορεί η Kate Middleton να αγαπά και να επιλέξει κατά κόρον τα φορέματα για τις δημόσιες εμφανίσεις της, ωστόσο η επιλογή του πράσινου δεν είναι διόλου τυχαία. Πρόκειται για ένα από τα color trends που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα της μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Το πράσινο, στις πιο ανοιχτούς ή σκούρους τόνους του κυριάρχησε στις συλλογές των οίκων Dior, Valentino, Alberta Ferretti, Versace, Richard Quinn και Coperni, αποδεικνύοντας πως οι επόμενοι μήνες θα είναι γεμάτοι από αυτό το χρώμα που αποπνέει αισιοδοξία και φρεσκάδα.

Σε ταγιέρ και κοστούμια, σε φορέματα κάθε μήκους και crochet κομμάτια, σε party dresses και σακάκια με σατέν υφή, οι διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινοι αξίζουν σίγουρα μία θέση στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σας. Η βασική στιλιστική συμβουλή που αξίζει να κρατήσετε είναι να πειραματιστείτε με διάφορους τόνους μέχρι να βρείτε εκείνον που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας. Σε κάθε περίπτωση, ένα αέρινο φόρεμα σε έντονο πράσινο ή σε lime όπως αυτό της Kate Middleton είναι ένα από τα must have της σεζόν. Γιατί;

Το πράσινο είναι μία από τις αποχρώσεις που συνδυάζεται εύκολα με άλλα χρώματα. Με bold τόνους όπως το φούξια, το κόκκινο και το κίτρινο, αλλά και με ουδέτερες αποχρώσεις όπως το καφέ, το μαύρο, το λευκό. Αυτομάτως, αυτή η ιδιότητα το καθιστά ιδανικό για το καθημερινό ντύσιμο και τις ημέρες που επιθυμείτε να φορέσετε κάτι προσεγμένο και κομψό χωρίς να προσπαθήσετε ιδιαίτερα. Το γεγονός πως η εν λόγω απόχρωση συγκαταλέγεται στις κορυφαίες τάσεις της τρέχουσας σεζόν είναι σίγουρα ένα επιπλέον προτέρημα. 

Coperni SS22
Coperni SS22
Valentino SS22
Valentino SS22
Valentino S22
Valentino S22
Dior SS22
Dior SS22
Dior SS'22
Dior SS22
Gucci Love Parade
Gucci SS22
Anna sui SS22
Anna sui SS22
Stella McCartney SS22
Stella McCartney SS22

Get the Look 

Midi φόρεμα με flare φούστα
Midi φόρεμα με flare φούστα Edeline Lee

Θα το βρείτε εδώ

Editor's Picks

Midi φόρεμα από λινό ύφασμα Three Graces London

Mini φόρεμα Rhode

Midi φόρεμα με puff sleeves La Ligne

Midi φόρεμα Reformation

Φόρεμα με βολάν Zara

Maxi φόρεμα Jacquemus

Ντραπέ φόρεμα Proenza Schouler