Η Victoria Beckham επιστρέφει στα runways μ' ένα show στο Παρίσι

Η σχεδιάστρια θα συμμετάσχει στο επίσημο πρόγραμμα της Εβδομάδας Μόδας.

Θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε και δυναμικό comeback, αφού η Victoria Beckham επιστρέφει στις πασαρέλες μετά από απουσία δύο ετών [ σ.σ. το τελευταίο της live show ήταν στο Λονδίνο το Φεβρουάριο του 2020] κι ενώ είχε προσπεράσει και τη fashion week του Φεβρουαρίου 2022 έχοντας δηλώσει ότι τα υψηλά κόστη έχουν κάνει για το brand της απαγορευτικά τα "ζωντανά" shows.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, φαίνεται ότι η αποχή από τα runways, οι ψηφιακές παρουσιάσεις - ενιότε μόνο με τη μορφή lookbook- και οι μικρές συλλογές έδωσαν μία ανάσα στη βρετανίδα σχεδιάστρια που θα επιστρέψει στα runways τον Σεπτέμβριο για να παρουσιάσει την collection της για τη σεζόν Άνοιξη 2023. Και μάλιστα, δεν θα επιστρέψει στο Λονδίνο ή τη Νέα Υόρκη, όπου έχει πραγματοποιήσει shows στο παρελθόν, αλλά στο Παρίσι, στο επίσημο πρόγραμμα της οποίας ανακοινώθηκε ότι θα συμμετέχει. 

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την ανακοίνωση της Fédération de la Haute Couture et de la Mode ότι στην προσεχή εβδομάδα μόδας, που θα διεξαχθεί από τις 26 Σεπτεμβρίου ως τις 4 Οκτωβρίου στη γαλλική πρωτεύουσα, έγινε δεκτή η συμμετοχή 11 νέων labels. Ανάμεσά τους, η Victoria Beckham, η οποία την περασμένη σεζόν είχε κάνει μια παρουσίαση της συλλογής της σε showroom στο Παρίσι (εκτός προγράμματος), αλλά και ένα ακόμα γνωστό luxury brand, το Αυστραλέζικο Zimmermann, που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Παρίσι. 

Διαβάστε Επίσης