Σύμφωνα με τη Gigi Hadid, αυτός είναι ο πιο chic χρωματικός συνδυασμός του φθινοπώρου

Στιλιστική έμπνευση που έχει την υπογραφή της Gigi Hadid.

Δίχως αμφιβολία, τα τελευταία χρόνια, το όνομα των αδερφών Hadid γίνεται αντικείμενο συζήτησης στον παγκόσμιο Τύπο για ποικίλους λόγους. Η συμμετοχή τους σε πασαρέλες luxury οίκων μόδας, η προσωπική τους ζωή, αλλά και οι στιλιστικές επιλογές τους έχουν κάνει τη Gigi και τη Bella Hadid, δύο από τις πιο διάσημες γυναίκες της σύγχρονης pop κουλτούρας. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, η Gigi Hadid έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε μεγάλο βαθμό με τα looks που δημιουργεί, ενθουσιάζοντας τους fans της, οι οποίοι της έχουν χαρίσει τον τίτλο του style icon.

Διαβάστε Επίσης

Αιτία του εν λόγω ενθουσιασμού είναι ένα χρωματικό combo που έχει αναδειχθεί ως το αγαπημένο της Gigi Hadid, το οποίο είναι ιδανικό για το φθινοπωρινό και χειμερινό ντύσιμο. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο αγαπά πολύ και προτιμά συχνά να φορά τον συνδυασμό του πράσινου και του καφέ. Οι δύο αυτές χρωματικές κατηγορίες δημιουργούν ένα πολύ chic και άκρως φθινοπωρινό αποτέλεσμα, που σίγουρα αξίζει να προσθέσετε στο καθημερινό ντύσιμό σας. Τα παρακάτω looks της Gigi Hadid πρόκειται να λειτουργήσουν ως στιλιστική έμπνευση.

Look 1

Η αγάπη της Gigi Hadid για τον συνδυασμό των γήινων αποχρώσεων με το πράσινο -σε επίσης διαφορετικούς τόνους- ξεκινά από την πρόσφατη εμφάνισή της σε ένα fashion event. Για την εν λόγω εμφάνιση, το μοντέλο συνδύασε ένα καρό πουκάμισο με κοστούμι σε χακί τόνο και blazer σε neutral απόχρωση. Ολοκλήρωσε το look της με loafers και καφέ δερμάτινη τσάντα ώμου. 

Gigi Hadid

Look 2

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το top model να απολαμβάνει τις βόλτες της στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα preppy σύνολο που επιβεβαιώνει την αγάπη της για τον συνδυασμό του καφέ με το πράσινο. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε μία καφέ μπλούζα ζιβάγκο με μπλούζα φούτερ σε πράσινη mint απόχρωση και καφέ ψηλόμεση παντελόνι σε επίσης καφέ χρώμα. Ολοκλήρωσε το casual look της με loafers και τσάντα ώμου σε καφέ απόχρωση. 

Gigi Hadid

Look 3

Η Gigi Hadid μάλιστα είναι μεγάλη fan των cargo παντελονιών, τα οποία επιλέγει συχνά για τις casual εμφανίσεις της. Σε αυτή την περίπτωση, συνδυάσε το it παντελόνι των 90s με ένα πουλόβερ σε χακί απόχρωση και μποτάκια στον ίδιο τόνο. 

Gigi Hadid

Look 4

Σε μία ακόμα εμφάνισή της, η Gigi Hadid φόρεσε δημιουργίες από το νέο, δικό της brand "Guest in Residence", δημιουργώντας ένα πολύ cool street style σύνολο. 

gigi hadid

Get the Look

Ζιβάγκο από Ultrafine Cashmere Falconeri

Midi φούστα Victoria Beckham

Μονόπετο παλτό H&M

Ολόσωμη φόρμα Rivet Utility

Φόρεμα από δέρμα νάπα με σούρα Massimo Dutti

Μπλούζα ζιβάγκο Cos

Παντελόνι Max Mara