Πώς θα φορέσετε τα έντονα χρώματα με στιλ

Ο δυναμικός ρόλος των έντονων χρωμάτων στο ανοιξιάτικο ντύσιμο.

Τα έντονα χρώματα πρωταγωνιστούν στις τάσεις της άνοιξης. Είναι σαν ο κόσμος της μόδας να μιμείται την άνθιση που συμβαίνει στη φύση και μας προσκαλεί να προσθέσουμε μία δόση φρεσκάδας στο ντύσιμό μας, φορώντας bold αποχρώσεις. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με τα πάντα στο styling, έτσι και στα έντονα χρώματα χρειάζεται να γνωρίζετε κάποιες στιλιστικές συμβουλές ώστε να αποφύγετε τυχόν ατοπήματα.

Styling Tip 1

Μία στιλιστική συμβουλή που ακολουθούν οι fashion experts όταν επιθυμούν να φορέσουν έντονα χρώματα είναι να τα συνδυάζουν με άλλα basic κομμάτια. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να φορέσετε ένα πουκάμισο σε bold απόχρωση, συνδυάστε το με ένα τζιν, ένα λευκό παντελόνι ή μία μαύρη φούστα, ώστε να υπάρχει ισορροπία. Εάν θέλετε να φορέσετε ένα κοστούμι σε αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το φούξια, το πράσινο, φορέστε το με λευκό πουκάμισο ή κάποιο tank top σε basic απόχρωση. Ακολουθώντας αυτή την τακτική, θα αποφύγετε τα στιλιστικά ατοπήματα.

Διαβάστε Επίσης

Styling Tip 2

Ένας πιο safe τρόπος είναι να πειραματιστείτε με τα αξεσουάρ. Αντικαταστήστε την κλασική tote σας με μία τσάντα σε έντονο χρώμα, προσθέστε στα looks σας ένα εμπριμέ φουλάρι ή πειραματιστείτε με ένα ζευγάρι παπούτσια σε bold απόχρωση. Κάπως έτσι, θα προσθέσετε έναν αέρα φρεσκάδας στο ανοιξιάτικο ντύσιμό σας χωρίς να νιώσετε πως ξεφεύγετε από την αισθητική σας.

Styling Tip 3

Κάθε σεζόν παρουσιάζονται διάφορες χρωματικές τάσεις. Κάποιες από αυτές θα σας αρέσουν, κάποιες άλλες όχι. Κάποιες από αυτές θα ταιριάζουν με το στιλ σας και κάποιες άλλες όχι. Ωστόσο, λίγο πριν απορρίψετε κάποια από αυτές χρειάζεται να έχετε σιγουρευτεί πως όντως δεν σας ταιριάζει. Για παράδειγμα, φέτος την άνοιξη, ένα από τα color trends είναι το cobalt blue. Στην περίπτωση που θέλετε να υιοθετήσετε αυτή την τάση, ωστόσο νιώθετε πως δεν ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας ή με το στιλ σας, μπορείτε να πειραματιστείτε με κάποιον άλλο τόνο του μπλε, λίγο διαφορετική. Γενικά, ο κόσμος της μόδας προσφέρει πολλές επιλογές, ώστε καθεμία από εμάς να επιλέξει ό,τι της ταιριάζει.

Διαβάστε Επίσης