Η συλλογή κοσμημάτων Serkos που εμπνέεται από το Πάσχα

Η συλλογή Easter 2023 του οίκου κοσμημάτων Serkos φιλοξενεί τα καλύτερα δώρα για το Πάσχα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Πάσχα είναι μία ιδιαίτερη γιορτή, γεμάτη συμβολισμούς, που προσφέρεται για να κάνουμε ξεχωριστά δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και στον εαυτό μας. Από πολύτιμα κοσμήματα και διακοσμητικά για το σπίτι μέχρι πασχαλινά Αυγά και λαμπάδες, η Easter 2023 συλλογή του οίκου κοσμημάτων Serkos περιλαμβάνει εκείνη την ποικιλία που σας δίνει τη δυνατότητα για δώρα που θα μείνουν στον αποδέκτη τους για μια ζωή, ως μοναδικά κειμήλια. 

Η νέα, ατμοσφαιρική καμπάνια του οίκου αποτυπώνει περίτεχνα το ελπιδοφόρο μήνυμα της γιορτής του Πάσχα και την αισιοδοξία που σηματοδοτεί ο ερχομός της άνοιξης. Η αναγέννηση της ανοιξιάτικης φύσης αποτυπώνεται με εύγλωττο τρόπο σε κάθε εικόνα που συνοδεύει την καμπάνια, ενώ η συλλογή υποδηλώνει την ανάγκη να αναδείξουμε τον πιο λαμπερό εαυτό μας, αλλά και να προσφέρουμε μοναδικά πασχαλινά δώρα. 

Η συλλογή κοσμημάτων Serkos που εμπνέεται από το Πάσχα

Δαχτυλιά pavé με διαμάντια σε floral μοτίβα, ή στολισμένα με μαργαριτάρια ώστε να σχηματίζουν με τρόπο αφαιρετικά λουλούδια, "ποζάρουν" μπροστά από ένα ανθισμένο, θεατρικό φόντο γεμάτο κόκκινους κρίνους - ένα λουλούδι ταυτισμένο με την παράδοση, που συμβολίζει τη μεταμόρφωση, την αγάπη και την καθαρότητα.

Serkos Easter 2023

Σύμβολο προστασίας και καλής τύχης, το δημοφιλές "ματάκι" από κίτρινο χρυσό ανασχεδιάζεται και στολίζεται με κρεμαστά διαμάντια που θυμίζουν δάκρυα. Διαμάντια "δάκρυα" σε κοπή Brilliant διακοσμούν και αλυσίδες από λευκόχρυσο, που μπορούν να φορεθούν ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό με άλλα κοσμήματα για το λαιμό. Υπό το ημίφως των κεριών, οι ριβιέρες από λευκόχρυσο και μπριγιάν – σε περιδέραια, βραχιόλια ή δαχτυλίδια – αναδεικνύουν το διαχρονικό τους χαρακτήρα αλλά και την εκτυφλωτική τους λάμψη.

Serkos Easter 2023

Η νέα καμπάνια του οίκου Serkos εστιάζει σε δυναμικά αλλά αξεπέραστα στον χρόνο σχέδια ή διακριτικά, φίνα κοσμήματα, σαν μικρά έργα τέχνης, που μπορούν να μας συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση, από την καθημερινότητα ως μια επίσημη εκδήλωση. Ταυτόχρονα, αποτελούν εμβληματικά σχέδια για μια συλλογή κοσμημάτων που θα περάσει από γενιά σε γενιά ως το πιο πολύτιμο οικογενειακό κειμήλιο.

Serkos Easter 2023

Από τη νέα συλλογή δε λείπουν φυσικά και τα κομψά αντικείμενα για το σπίτι - objets d’art από κρύσταλλο, ασήμι ή stainless steel- που θα αναβαθμίσουν το γιορτινό art de la table και θα χαρίσουν μια ισχυρή δόση πολυτέλειας, κομψότητας και φινέτσας στο χώρο, όπως ακριβώς αρμόζει σε κάθε επίσημο κάλεσμα.

Serkos Easter 2023

Η συλλογή Easter 2023 του οίκου κοσμημάτων Serkos περιλαμβάνει και την Tsars Collection, μια μοναδική σειρά από μενταγιόν και βραχιόλια με κρεμαστά πασχαλινά Αυγά, εμπνευσμένα από τα περίφημα και εξαιρετικά πολύτιμα "Αυγά Fabergé" που έγιναν συνώνυμα με τον αυτοκρατορικό οίκο της Ρωσίας, ενώ πλέον θεωρούνται σπανιότατες αντίκες λόγω του περιορισμένου αριθμού που είχαν κατασκευαστεί. Ένα συμβολικό charm που πλαισιώνει μοναδικά κάθε εμφάνιση και μετατρέπεται στο cool κόσμημα που θα χαρίσουμε το Πάσχα στους αγαπημένους μας ή στον εαυτό μας.

Serkos Easter 2023

Η πασχαλινή συλλογή Serkos περιλαμβάνει επίσης μοναδικής έμπνευσης λαμπάδες διακοσμημένες με κρεμαστά παντατίφ και βραχιόλια, αλλά και κεραμικά ή plexi διακοσμητικά Αυγά σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Μια συλλογή που αντλεί έμπνευση από την παράδοση εναρμονίζοντας με τον πιο κομψό τρόπο τη σύγχρονη αισθητική του οίκου Serkos.

Serkos Easter 2023 TABLEWARE EGG
Serkos Easter 2023

*Οι συλλογές του οίκου Serkos διατίθενται αποκλειστικά στην boutique SERKOS (Καψάλη 1, Πλατεία Κολωνακίου) και online στο www.serkos.gr

Instagram: @serkosjewelry