5 ανοιξιάτικα looks που θα φοράτε ξανά και ξανά

Οι ανοιξιάτικοι συνδυασμοί που θεωρούνται πάντα επίκαιροι.

Η δημιουργία ενός προσεγμένου look είναι συχνά μία πρόκληση που χρειάζεται να φέρουμε εις μέρας στην καθημερινότητά μας. Υπάρχουν ημέρες που αυτή η διαδικασία μοιάζει πολύ εύκολη, όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες που η στιλιστική έμπνευση μοιάζει να έχει εξαφανιστεί και η ντουλάπα μοιάζει να είναι άδεια. Πάντα ωστόσο υπάρχουν κάποιες συμβουλές μόδας που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας, δηλαδή να δημιουργήσετε κομψά ανοιξιάτικα looks που θα σας γεμίσουν με αυτοπεποίθηση.

Αρχικά, χρειάζεται να δημιουργήσετε μία βάση, ακολουθώντας την πρόταση των style experts που προτείνουν να επιλέξετε κάποια διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Μπορεί να είναι ένα κοστούμι ή ένα τζιν παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο ή μία denim φούστα. Αυτά τα διαχρονικά κομμάτια θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε το στιλ σας, αφού συνδυάζονται εύκολα με εντυπωσιακά αξεσουάρ. Στιλιστικά combos όπως το ριγέ πουκάμισο με τζιν παντελόνι ή το κοστούμι με block heel γόβες θεωρούνται πάντα up to date.

Ένας εύκολος τρόπος όμως για να αναβαθμίσετε το στιλ σας χωρίς να κάποιο στιλιστικό ατόπημα είναι να επιλέξετε τις elevated εκδοχές των basics. Για παράδειγμα, μία ψηλόμεση denim παντελόνα αντί για ένα απλό τζιν, ένα κοστούμι σε ιδιαίτερη απόχρωση αντί για ένα κλασικό μαύρο ή μπεζ, μία κρεμ φούστα σε maxi μήκος αντί για μία pencil μαύρη. Οι εν λόγω λεπτομέρειες αφενός θα κάνουν τη διαφορά στο ντύσιμό σας και αφετέρου θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν καλά ενημερωμένη fashion lover.

#1  Λευκό πουκάμισο, τζιν παντελόνι, flat μπαλαρίνες

#2 Κοστούμι και block heel γόβες

#3 Λευκό πουκάμισο,  maxi φούστα και καμπαρντίνα

#4 Ριγέ πουκάμισο και ψηλόμεση τζιν παντελόνα

#5 Λευκό πουκάμισο, σακάκι, τζιν και mules

Διαβάστε Επίσης