Τα chic κομμάτια που αξίζει να προσθέσετε στη βαλίτσα των καλοκαιρινών εξορμήσεων

Οι fashion συμβουλές που ακολουθούν οι fashion experts στην οργάνωση της βαλίτσας.

Από τη στιγμή που δείξει το ημερολόγιο πως το καλοκαίρι έχει φτάσει, οι εξορμήσεις σε παραθαλάσσιους προορισμούς είναι η μόνη μας σκέψη. Φυσικά, εκτός από την επιλογή του προορισμού, τη μεταφορά και τη διαμονή, μας απασχολεί η οργάνωση των αποσκευών μας, αλλά και η επιλογή των κομματιών που θα πάρουμε μαζί μας. Οι νέες συλλογές των fashion brands προσφέρουν μεγάλη ποικιλία τόσο από καλοκαιρινά ρούχα όσο και από beachwear κομμάτια, ώστε καθεμία από εμάς να πετύχει τον στόχο της. Πώς θα κάνουμε όμως τη σωστή οργάνωση της βαλίτσας μας; 

Δημιουργήστε συγκεκριμένα σύνολα

Ο πιο έξυπνος και εύκολος τρόπος για να τοποθετήσετε στις αποσκευές σας τα απαραίτητα για τις διακοπές είναι να δημιουργήσετε ολοκληρωμένα looks. Μην ξεκινήσετε δηλαδή να βάζετε στη βαλίτσα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ αλόγιστα, καθώς μπορεί όταν φτάσετε να συνειδητοποιήσετε πως δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Αφιερώστε λίγο χρόνο ώστε να φτιάξετε διάφορα σετ για την εκάστοτε περίσταση. 

Ο αριθμός των μαγιό

Είναι σημαντικό να θυμάστε πως δεν πρέπει να το παρακάνετε και να γεμίσετε τις αποσκευές σας μόνο με μαγιό. Αναλογιστείτε τον αριθμό των ημερών που θα βρίσκεστε σε διακοπές και τοποθετήστε στη βαλίτσα τα ανάλογα μαγιό. Για παράδειγμα, δύο μπικίνι και δύο ολόσωμα μαγιό είναι σίγουρα αρκετά. 

Τα must have αξεσουάρ

Από τη βαλίτσα σας δεν πρέπει να λείπουν τα αξεσουάρ χωρίς ωστόσο να το παρακάνετε. Ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια ή ένα κολιέ είναι αρκετά για τις βραδινές εξόδους, ενώ κάποια χρωματιστά κολιέ ή διακριτικές αλυσίδες για το λαιμό είναι ό,τι χρειάζεστε για να προσθέσετε λίγη λάμψη στα beach looks σας. 

Εξίσου απαραίτητα είναι το καπέλο και τα γυαλιά ηλίου. Ψάθινο, bucket ή jockey, το καπέλο θα σας προστατεύσει από τον ήλιο και θα αναβαθμίσει κάθε σύνολο. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τα γυαλιά ηλίου, που προστατεύουν τα μάτια σας και κάνουν upgrade στο στιλ σας. 

Editor's Picks

Ριγέ κροσέ σορτς Massimo Dutti

Ολόσωμο Μαγιό με Βαθύ Ντεκολτέ Cairo Calzedonia

Λινό τοπ Ancient Kallos

Μπικίνι τοπ Cala de la Cruz

Μπικίνι bottom Cala de la Cruz

Mini tote τσάντα Callista

Μακριά φούστα Max Mara

Εμπριμέ μαγιό που σμιλεύει την κοιλιά με ενίσχυση Marks & Spencer

Λευκό φόρεμα Cos

Ψηλόμεση βερμούδα Zara

Δερμάτινα σανδάλια Ancient Greek Sandals

Midi φόρεμα Anna Mason

Mini φόρεμα WAIMARI

Midi φούστα Dolce & Gabbana