#SummerFavorites | Αυτό είναι το ιδανικό φόρεμα για τις διακοπές σας

Το φόρεμα που θα σας κρατήσει άνετη και δροσερή στις διακοπές σας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το φόρεμα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή hero pieces του καλοκαιριού. Οι περισσότερες γυναίκες το εμπιστευόμαστε τόσο για τις εμφανίσεις στην πόλη όσο και για εκείνες των διακοπών, καθώς πρόκειται για ένα κομμάτι που συνδυάζει μοναδικά άνεση, ευελιξία και στιλ. Ένα φόρεμα μπορεί να εξυπηρετήσει πολλές διαφορετικές περιστάσεις του καλοκαιριού και συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα παπούτσια και αξεσουάρ που διαθέτετε στη ντουλάπα σας. Ειδικά για αυτή την εποχή, μία διαχρονικά κομψή επιλογή είναι τα φορέματα με φλοράλ μοτίβα. 

Φλοράλ φόρεμα, το must - have του καλοκαιριού 

Τα φλοράλ μοτίβα αποπνέουν δροσιά και φρεσκάδα, και ειδικά όταν συνδυάζονται με ρομαντικές γραμμές, όπως φορέματα με tiered φούστες ή off-the-shoulder σχέδιο και βολανάκια στα τελειώματα, το αποτέλεσμα απογειώνεται. Στη συλλογή της Nautica για το καλοκαίρι 2023 ανακαλύψαμε ακριβώς αυτό το ονειρεμένο φόρεμα, φλοράλ με ρομαντικό σχέδιο και σε λαχταριστό cherry κόκκινο χρώμα, που θα γίνει το ιδανικό για να φοράτε συνέχεια στις διακοπές σας, αλλά και όλο το καλοκαίρι όπου κι αν βρεθείτε. 

Μπορείτε να τονίσετε τον ρομαντικό χαρακτήρα του συνδυάζοντάς το με φλατ σανδάλια και ψάθινο καπέλο ή μπορείτε να το αναβαθμίσετε για μία βραδινή εμφάνιση φορώντας το με τις εσπαντρίγιες σας και κρατώντας ένα summer clutch ή μία mini basket bag. 

#SummerFavorites | Αυτό είναι το ιδανικό φόρεμα για τις διακοπές σας

Ακολουθήστε τη Nautica στο Instagram: Instagram.com/nauticagr

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Νautica: Α. Μεταξά 22, Γλυφάδα (τηλ.: 210-8944493), Λ. Ηρακλείου 275, Νέα Ιωνία (τηλ.: 210-2799351), Εμπ. Κέντρο Golden Hall, Μαρούσι, Εμπ. Κέντρο Mediterranean Cosmos, ΘΕΣ/ΚΗ (τηλ.: 2310-474479) και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.