4 συμβουλές μόδας που δεν χρειάζεται να ακολουθείτε πια

Ποιες συμβουλές μόδας θεωρούνται πλέον out of date;

Εκτός από τις τάσεις της μόδας που κάνουν την εμφάνισή τους κάθε νέα σεζόν, αλλά και τις νέες συλλογές των brands, ένας λόγος που οι γυναίκες έχουμε σχέση μεγάλης αγάπης με τη μόδα είναι το styling. Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, όποια κι αν είναι η περίσταση και το dress code που καλείστε να ακολουθήσετε, πάντα θα υπάρχουν κάποια styling tips που θα αναβαθμίσουν το αποτέλεσμα ή που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το ντύσιμό σας πιο προσωπικό. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου και την εξέλιξη των στιλιστικών αναγκών που έχουν οι σύγχρονες γυναίκες, κάποιες συμβουλές μόδας θεωρούνται out of date και είναι προτιμότερο να μην τις ακολουθούμε πια. Ποιες είναι αυτές και γιατί αξίζει να της αφήσετε στο παρελθόν. 

Διαβάστε Επίσης

Μύθος Νο1

Κάποτε οι γυναίκες χρειαζόταν να επιλέξουν εάν θα φορέσουν χρυσά ή ασημί κοσμήματα, αφού ο συνδυασμός αυτών των δύο δεν θεωρούνταν κομψός. Πλέον, αυτό το styling tip δεν ισχύει και ο συνδυασμός μετάλλων είναι ένας εύκολος και έξυπνος τρόπος για να κάνετε ένα look πιο ενδιαφέρον. Εάν χρειάζεται να προσέξετε κάτι είναι τα αξεσουάρ σας, ασημί ή χρυσά, να είναι της ίδιας αισθητικής. Κατά τα άλλα, σίγουρα αξίζει να πειραματιστείτε με συνδυασμούς. 

Μύθος Νο2

Ένα ακόμα στιλιστικό κλισέ που αξίζει να αφήσετε πίσω σας είναι πως τα ρούχα που επιλέγετε χρειάζεται να είναι αποκλειστικά από τις γυναικείες συλλογές των brands. Αντιθέτως, μία βόλτα στο section της ανδρικής μόδας πρόκειται να σας βοηθήσει να προσθέσετε κάποια πολύ χρήσιμα items στη συλλογή σας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα πουκάμισα, τα t-shirts, οι μπλούζες φούτερ, ακόμα και τα πανωφόρια όπως τα σακάκια και οι ζακέτες. Η loose γραμμή τους και το coolness που αποπνέουν θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στο στιλ σας. Αυτό που είναι σημαντικό να θυμάστε είναι να μην το παρακάνετε με το oversized, αλλά να τονίζετε τη σιλουέτα σας ίσως με κάποια ζώνη.

Μύθος Νο3

Μέχρι πριν κάποια χρόνια, τα παπούτσια και η τσάντα με τα οποία θα συνοδεύαμε μία εμφάνιση θα έπρεπε να ήταν στην ίδια απόχρωση. Κάπως έτσι, θεωρούσαμε τότε πως θα υπήρχε στιλιστική ισορροπία. Πλέον, αυτή η συμβουλή μόδας θεωρείται κάπως passé και υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία, ώστε να πειραματιζόμαστε με αποχρώσεις και μοτίβα στα αξεσουάρ μας. 

Μύθος Νο4

Ένα από τα σημαντικότερα κλισέ μόδας που αφήνουμε επίσης πίσω μας είναι κάθε ηλικιακό group χρειάζεται να ακολουθεί συγκεκριμένες στιλιστικές συμβουλές. Το στιλ δεν σχετίζεται με την ηλικία μας, αλλά και το πως αισθανόμαστε εμείς όμορφα. Ποια ρούχα ταιριάζουν στη σιλουέτα και τονίζουν τον σωματότυπό μας, τις τάσεις που ταιριάζουν στην αισθητική μας και εν γένει πως θέλουμε να είναι η εικόνα μας. 

Διαβάστε Επίσης