H Kendall Jenner και ο Bad Banny πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια Gucci Valigeria

Τα νέα πρόσωπα της Gucci Valigeria.

Οι φήμες θέλουν την Kendall Jenner και τον Bad Bunny να είναι ζευγάρι και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, όπως αυτή στο front row του show "Gucci Ancora", απλά έρχονται να φουντώσουν τους ισχυρισμούς. Μόνο που η κοινή τους παρουσία στο show του οίκου έκρυβε και κάτι ακόμα, την επικείμενη συνεργασία του: το supermodel και ο διάσημος rapper είναι τα πρόσωπα στη νέα καμπάνια Gucci Valigeria. 

H Kendall Jenner και ο Bad Banny πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια Gucci Valigeria

Τη δυναμική και την οικειότητα ανάμεσα στο (φημολογούμενο) ζευγάρι αποτυπώνει η νέα καμπάνια του οίκου Gucci που φωτογραφήθηκε από τον Anthony Seklaoui, στο αεροδρόμιο, την τοποθεσία από την οποία ξεκινούν τα ταξίδια. Οι λήψεις καταγράφουν το ταξιδιάρικο πνεύμα της βόλτας της Kendall Jenner και του Bad Bunny, λίγο πριν αποχωρήσουν για κάποιο προορισμό, επαναπροσδιορίζοντας το jet set glamour των 90s. Οι φωτογραφίες, εξάλλου, θα μπορούσαν άνετα να κοσμούν τα εξώφυλλα των lifestyle εντύπων και παίζουν με έξυπνο τρόπου με την ιδέα του κυνηγητού ανάμεσα σε παπαράτσι και διάσημα ζευγάρια που θέλουν να κρύψουν τον δεσμό τους.

Gucci Valigeria

Τα effortless casual και chic looks των δυο πρωταγωνιστών συμπληρώνουν τη διαχρονική κομψότητα που χαρακτηρίζει τις travel collections του οίκου. Η Kendall Jenner και ο Bad Bunny μεταφέρουν κομμάτια από τη signature Gucci Savoy συλλογή, όπως GG Supreme duffle τσάντες σε διάφορα μεγέθη, backpacks, άκαμπτες βαλίτσες και trolley bags που διακρίνονται από ένα συνδυασμό σχεδιαστικών στοιχείων της κληρονομιάς Gucci όπως το GG monogram και/ ή το Web stripe. Η καμπάνια συστήνει και νέα σχέδια που χαρακτηρίζονται από φλούο δερμάτινες λεπτομέρειες μαζί με επενδεδυμένα με καουτσούκ ανάγλυφα GG δερμάτινα στιλ. 

Gucci Valigeria

Με τη νέα καμπάνια Valigeria, ο Gucci αποτίνει φόρο τιμής στην ιστορία της ίδρυσής του και εγκαινιάζει μια νέα εποχή περιπέτειας και πολυτελών ταξιδιών, υπό το όραμα του νέου καλλιτεχνικού του διευθυντή, Sabato De Sarno.

Gucci Valigeria
Gucci Valigeria