Η νέα συνεργασία της H&M είναι με τον οίκο Rabanne

Το πάρτι με λαμπερούς σταρ που αποκάλυψε τη Rabanne H&M collection.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν έχει περάσει καιρός από την κυκλοφορία της Mugler Η&M, και η H&M εκπλήσσει ξανά με τη νέα fashion συνεργασία της. Η Rabanne H&M αποκαλύφθηκε μ' ένα πάρτι του brand στο Παρίσι στο οποίο συμμετείχαν σταρ, όπως η Cher, η Elle Fanning, η Irina Shayk, ο Jared Leto, η Ashley Graham, η Tina Kunakey και πολλοί άλλοι, ο creative director του οίκου σήμερα, ο Julien Dossena, και φυσικά, η Creative Advisor της H&M, Ann-Sofie Johansson

O οίκος που ίδρυσε ο Paco Rabanne στη δεκαετία του '60 υπήρξε ένας από τους πρωτοπόρους της γαλλικής couture και ανέδειξε μαζί με άλλους καινοτόμους σχεδιαστές (Pierre Cardin, André Courrèges) το κίνημα της Space Age αισθητικής. Η αντισυμβατική του προσέγγιση και ο έντονος πειραματισμός ανέδειξαν τον Paco Rabanne σε καθοριστικό για τη μόδα σχεδιαστή. Σήμερα, στο τιμόνι του οίκου Rabanne βρίσκεται ο καλλιτεχνικός διευθυντής Julien Dossena που συνεχίζει τη κληρονομία του οίκου προσφέροντας αντισυμβατικές προτάσεις μόδας.

Η νέα συνεργασία της H&M είναι με τον οίκο Rabanne
Ann-Sofie Johansson, Julien Dossena.

Μιλώντας για τη συνεργασία του με την H&M, o Julien Dossena λέει: "Ο οίκος Rabanne ήταν πάντα ένα brand που προσφέρει χαρά, γεγονός που αποτυπώνεται και στην παιχνιδιάρικη διάθεση της συλλογής Rabanne H&M. Θέλω πάντα οι άνθρωποι να νιώθουν απελευθερωμένοι όταν φορούν τα ρούχα μας, γι' αυτό ήταν υπέροχο να βλέπω τους καλεσμένους να διασκεδάζουν και να αγκαλιάζουν το δημιουργικό πνεύμα της συλλογής". 

"Τι καλύτερο από το να αποκαλύψεις μια συλλογή φτιαγμένη για στιγμές διασκέδασης και πάρτι σε ένα εμβληματικό νυχτερινό κλαμπ; Ήταν χαρά μας να αποκαλύψουμε τη συνεργασία Rabanne H&M στο Παρίσι με τους λαμπερούς καλεσμένους μας να αποκαλύπτουν τις εντυπωσιακές δυνατότητες αυτής της πολύπλευρης συλλογής", δήλωσε από την πλευρά της η Ann-Sofie Johansson, Creative advisor και επικεφαλής των γυναικείων συλλογών της H&M.

Cher
Cher

Το πάρτι για την αποκάλυψη της Rabanne H&M πραγματοποιήθηκε στο διάσημο κλαμπ Silencio του Παρισιού και ξεκίνησε με την εμφάνιση της pop star από τη Σουηδία, Robyn, ενώ συνεχίστηκε με μουσική από τη διάσημη DJ και παραγωγό Peggy Gou. Η Αμερικανίδα σταρ Cher έκανε μία special guest εμφάνιση, ενώ οι διάσημοι καλεσμένοι εμφανίστηκαν φορώντας κομμάτια - κλειδιά από τη fashion συνεργασία H&M και Rabanne. 

Ashley Graham Irina Shayk Elle Fanning
Ashley Graham, Irina Shayk, Elle Fanning

H συλλογή Rabanne H&M περιλαμβάνει γυναικεία, ανδρικά και αξεσουάρ, καθώς και είδη διακόσμησης σπιτιού. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στο flagship κατάστημα της Η&Μ, Ερμού 54, Αθήνα και στο hm.com στις 9 Νοεμβρίου 2023.