#KeyPiecesWeLove | Το κοστούμι που θα αναβαθμίσει κάθε βραδινή σας εμφάνιση

Το κοστούμι που δεν πρέπει να απουσιάζει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Σύμβολο του power dressing, το γυναικείο κοστούμι έχει σταθερά μία θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Οι γυναίκες ορκίζονται στην άνεση και την ευελιξία του, αλλά κυρίως στην κομψότητα που αποπνέει, για εμφανίσεις που ξεκινούν από το πρωί, στο γραφείο, μέχρι looks που προορίζονται για μία βραδινή έξοδο. Τα κοστούμια ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και ανάλογα με το styling κάθε μία μπορεί να το προσαρμόσει στο δικό της προσωπικό στιλ ή να του εξασφαλίσει διαφορετικό ύφος, πιο χαλαρό ή πιο επίσημο, ανάλογα με την περίσταση. Ανάμεσα, λοιπόν, σε πολλά σχέδια και γραμμές, υπάρχει εκείνο το κοστούμι στο οποίο κάθε κομψή γυναίκα επιστρέφει διαχρονικά για τις βραδινές της εμφανίσεις: το μαύρο κοστούμι. 

Το διαχρονικό μαύρο κοστούμι & πώς θα το φορέσετε 

Ένα μαύρο κοστούμι αποπνέει θηλυκότητα και δυναμισμό. Συχνά, δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling για να σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση αφού από μόνο του αποτελεί ένα standout κομμάτι. Φορέστε το μαύρο κοστούμι σε μία βραδινή έξοδο μ' ένα μεταξωτό πουκάμισο, μια pussy bow μπλούζα ή ακόμα και μ' ένα διαφανές τοπ, όπως προτάσσει μία από τις πιο σέξι τάσεις της μόδας. Ολοκληρώστε το σύνολό σας με ψηλοτάκουνες κλασικές γόβες ή πέδιλα και προσθέστε διακριτικά χρυσά κοσμήματα. 

Αν, πάλι, θέλετε να χαλαρώσετε λίγο τον χαρακτήρα της εμφάνισής σας μπορείτε να συνδυάσετε το κοστούμι σας μ' ένα t-shirt ή ένα λεπτό πουλόβερ ή ζιβάγκο και να ολοκληρώσετε είτε με ψηλά loafers ή ακόμα και με sneakers. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να κάνετε layering μ' ένα κομψό πανωφόρι για τον χειμώνα, μία κάπα ή ένα κλασικό παλτό που θα φορέσετε από πάνω και θα σας κρατήσει ζεστές. 

#KeyPiecesWeLove: Το μαύρο κοστούμι που ξεχωρίσαμε 

Στις συλλογές του Ted Baker, που φιλοξενούν τα πολυκαταστήματα notos, ανακαλύψαμε ένα διαχρονικό γυναικείο σακάκι σε μαύρο χρώμα, με τσέπες και κλασικό γιακά με σατέν όψη. Το κοστούμι ολοκληρώνεται με μαύρο παντελόνι σε cropped γραμμή και σατέν ένθετα στα πλαϊνά. 

#KeyPiecesWeLove | Το κοστούμι που θα αναβαθμίσει κάθε βραδινή σας εμφάνιση
Σακάκι Ted Baker, notos.

Παντελόνι Ted Baker, notos.
Παντελόνι Ted Baker, notos.

Οι σατέν λεπτομέρειες δίνουν ένα πιο formal χαρακτήρα στο κοστούμι και το κάνουν ιδανικό για τις βραδινές σας εξόδους, ωστόσο, με έξυπνο styling, και απομονώνοντας τα κομμάτια για να τα φορέσετε ξεχωριστά το καθένα, μπορείτε να δημιουργήσετε σύνολα που χωράνε άνετα στην καθημερινότητά σας. 

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos στα social media: IG: @notosofficial, FB:@notosGreece, TikTok: @notos_official & YouTube @notosofficial