Πώς θα φορέσετε με στιλ τα πουκάμισα τον χειμώνα

Το styling tip για να μην κρυώνετε όταν φοράτε πουκάμισα τον χειμώνα.

Δεν υπάρχουν πολλές νέες πληροφορίες για τα πουκάμισα. Αυτό δεν συμβαίνει επειδή στερούνται ενδιαφέροντος, αλλά αντιθέτως επειδή η στιλιστική τους αξία στη γυναικεία γκαρνταρόμπα είναι αδιαμφισβήτητη. Τα πουκάμισα μάλιστα ανήκουν σε μία πολύ ξεχωριστή κατηγορία ρούχων που έχουν τη "μαγική" ικανότητα να αναβαθμίζουν μία εμφάνιση, όσο απλή κι αν είναι. Σε ουδέτερες μονοχρωμίες όπως το λευκό, σε μοτίβα όπως το κάθετο ριγέ ή σε πιο statement εκδοχές όπως το δέρμα ή το σατινέ, το πουκάμισο είναι το κομμάτι ήρωας που φοράμε non stop κάθε εποχή του χρόνου, σε κάθε περίσταση. 

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά όμως το χειμερινό ντύσιμο και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να φορέσουμε τα πουκάμισα, οι επιλογές ξανά είναι πολλές. Είτε με basic παντελόνια όπως το τζιν, το δερμάτινο ή το tailored παντελόνι, με φούστες κάθε μήκους ή με κοστούμια, τα πουκάμισα δημιουργούν το τέλειο combo για εμφανίσεις που χαρακτηρίζονται κομψές και προσεγμένες χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. 

Ο βασικότερος λόγος ωστόσο για να στρέψετε την προσοχή σας περισσότερο στα πουκάμισα, τώρα που διανύουμε τον χειμώνα είναι η αγαπημένη τεχνική των fashion experts, δηλαδή το layering. Τα πουκάμισα λειτουργούν ως συνδετικός κρίκος για να συνδυάσετε διάφορες στρώσεις από ρούχα σε μία εμφάνιση. Συνδυάζονται με πουλόβερ και ζακέτες, με φορέματα και μπλούζες, έχοντας ως στόχο να σας κρατήσουν ζεστές ακόμα και στην πιο χαμηλή θερμοκρασία. 

Πώς θα φορέσετε τα πουκάμισά σας τον χειμώνα

Διαβάστε Επίσης