Τα κομψά sneakers που θα φορέσετε όλη μέρα, κάθε μέρα την άνοιξη

Τα sneakers είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.

Για τις ημέρες που το πρόγραμμα ξεκινά το πρωί και ολοκληρώνεται αργά το βράδυ. Για τις ημέρες που επιθυμείτε να  φορέσετε ένα ζευγάρι παπούτσια που είναι άνετο στο περπάτημα. Για τις ημέρες που θέλετε να κάνετε dress down ένα σύνολο. Για την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού, του φθινοπώρου και του χειμώνα. Για όλες αυτές τις περιστάσεις και τις εποχές του χρόνου, τα sneakers είναι η καλύτερη επιλογή παπουτσιών που μπορείτε να κάνετε. 

Διαβάστε Επίσης

Πρακτικά και άνετα, κομψά και πολύ cool, τα sneakers είναι τα παπούτσια που κατάφεραν να μεταπηδήσουν από την αθλητική μόδα στις πασαρέλες των διασημότερων οίκων μόδας, αλλά και στο street style. Κάπως έτσι, από "παπούτσια που προορίζονται για τις προπονήσεις" έγιναν τα "παπούτσια που μπορείς να φορέσει κανείς όλη μέρα, κάθε μέρα".

Παρόλο που τα sneakers δεν έχουν εποχή, μπορούμε να πούμε πως είναι σίγουρα αναπόσπαστο κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας. Η άνοιξη άλλωστε ως μεταβατική περίοδος από τον χειμώνα στο καλοκαίρι δημιουργεί αρκετές στιλιστικές προκλήσεις, κυρίως όσον αφορά στα παπούτσια. Τα sneakers λοιπόν λειτουργούν ως την απάντηση στην ερώτηση "ποια παπούτσια να φορέσω στη διάρκεια της άνοιξης", αφού συνδυάζονται τέλεια τόσο με παντελόνια όσο με φορέματα ή φούστες. 

Editor's Picks

Sneakers Tommy Hilfiger

Δερμάτινα sneakers Calvin Klein

Αθλητικά Answear Lab

Sneakers Adidas

Sneakers Stuart Weitzman Kalogirou

Sneakers Puma

Sneakers Salomon

Sneakers Golden Goose

Sneakers Ferragamo Kalogirou

Sneakers Veja

Sneakers Saint Laurent

Sneakers Chloe Kalogirou