Η νέα συλλογή MCM είναι ένα ταξίδι από το "Μόναχο στον Άρη"

Το luxury brand MCM παρουσίασε τη συλλογή του για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2024.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα ταξίδι καινοτομίας με έμπνευση από την κληρονομιά του είναι αυτό που οραματίστηκε το γερμανικό luxury brand MCM για τη συλλογή Φθινόπωρο - Χειμώνας 2024. H MCM παρουσίασε τη συλλογή της στο Palazzo Serbelloni του Μιλάνου, και της δίνει τον τίτλο "Από το Μόναχο στον Άρη", καθώς αντανακλά τα στοιχεία παραδοσιακής χειροτεχνίας και φουτουριστικής καινοτομίας που συνδυάζονται σ' αυτή. Το πλούσιο πολιτιστικό μωσαϊκό του Μονάχου, όπου θεμελιώθηκαν οι σχεδιαστικοί κώδικες του brand, χαρίζει έμπνευση στη συλλογή, η οποία επιχειρεί να ξεπεράσει τα όρια της καινοτομίας εξελίσσοντας τους παραδοσιακούς κώδικες. Από τα διαχρονικά basic χειμερινά είδη μέχρι τα μοντέρνα σχέδια, η AW'24 συλλογή αντικατοπτρίζει το ήθος της MCM για την πολυτέλεια, την ευελιξία και τον τρόπο ζωής.

Σχεδιασμένη από τη creative director Katie Chung, η παρουσίαση της συλλογή φιλοξενήθηκε στο ιστορικό Palazzo Serbelloni, που οι χώροι του μεταμορφώθηκαν μέσα από στοιχεία που συμβολίζουν τη Γη και τον Άρη ώστε να προσφέρουν στους καλεσμένους μια ματιά σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Δύο πύλες λειτούργησαν ως η δίοδος μετά της Γης και του Άρη, δημιουργώντας ένα θαυμάσιο σκηνικό για την παρουσίαση της συλλογής.

Η νέα συλλογή MCM είναι ένα ταξίδι από το "Μόναχο στον Άρη"

Ξεπερνώντας τα όρια της καινοτομίας και της έκφρασης, η συλλογή για τη σεζόν AW'24 της MCM επαναφέρει εμβληματικά στιλ και παίζει με τους κώδικες της κληρονομιάς του, προσφέροντας μια νέα οπτική στην πολυτέλεια. Τα βασικά κομμάτια περιλαμβάνουν την αποκλειστική σειρά Black Label, μια εξέλιξη της κομψότητας, και τα νέα "Ιt shapes" Diamante 3D και Diamante Soft, που ανήκουν στα highlights της σεζόν με την αυτοπεποίθηση και την εκλεκτικότητα τους. Δοκιμάζοντας νέα όρια ως προς τη βιωσιμότητα, η capsule συλλογή MIRUM® εισάγει βιώσιμες, φυτικές εναλλακτικές λύσεις με δέρμα, σημειώνοντας ένα σημαντικό βήμα προς την οικολογική πολυτέλεια.

mcm aw24

Στη RTW συλλογή, η εξερεύνηση των νέων υλικών βρίσκεται στο επίκεντρο με την εισαγωγή του Laurel Denim Jacquard και του Monogram Re-Nylon. Για να ολοκληρωθεί η συλλογή, τα στιλ υποδημάτων συστήνουν τις νέες Silver Swarowski Ballerinas, τα Monogrammed Moccasins και τις μεταλιζέ μπότες χιονιού. Η νέα συνεργασία στα γυαλιά με τη Marcolin εισάγει τα στυλ AW'24 με μια επιλογή που παρουσιάζεται αποκλειστικά μέσω της νέας τεχνολογίας εικονικής δοκιμής: Deepixel. Επίσης, το νέο άρωμα της Inter Parfums, Inc MCM Crush, προσθέτει μια πινελιά γοητείας. Επιπλέον, για τη συλλογή AW24, η MCM και η Harper Collective - το lifestyle brand αποσκευών που συνιδρύθηκε από τον Jaden Smith και τον Sebastian Manes - συνεργάζονται πρωτοπορώντας στην οικολογική πολυτέλεια με τρεις ξεχωριστές βαλίτσες.

MCM AW24

Η συλλογή MCM AW'24 , η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες των προοδευτικών ατόμων όλων των ηλικιών και φύλων, ενσωματώνει την ευελιξία στον πυρήνα της. Από τις καθημερινές μετακινήσεις μέχρι τις παγκόσμιες περιπέτειες, τα ευέλικτα και πρακτικά κομμάτια που φιλοξενεί είναι σχεδιασμένα για τον τρόπο ζωής εν κινήσει, παρουσιάζοντας επίσης φουτουριστικά ταξιδιωτικά kit και αξεσουάρ hands-free που δίνουν έμφαση στη λειτουργικότητα χωρίς συμβιβασμούς στο στιλ.

mcm aw24

"Η MCM ιδρύθηκε με πνεύμα καινοτομίας και ανεξαρτησίας, επαναπροσδιορίζοντας την πολυτέλεια από την ίδρυσή της. Με δέσμευση στη δεξιοτεχνία, την ευελιξία και τη συμμετοχικότητα, η MCM δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να εξερευνήσουν τον κόσμο χωρίς όρια, τόσο σωματικά όσο και εικονικά και πέρα από αυτόν", δήλωσε η Sabine Brunner, Πρόεδρος και Brand & Commercial Officer της MCM.

mcm aw24