Αυτά είναι τα must have κομμάτια της άνοιξης

Τα key items της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας από την Tommy Jeans.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κάθε εποχή του χρόνου αναζητάμε τα key items με τα οποία μπορούμε να εξοπλίσουμε μία capsule wardrobe που θα συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας και ταυτόχρονα θα είναι διαχρονικά έτσι ώστε να μπορούμε να τα αξιοποιούμε για αρκετά χρόνια. Όσα "in fashion" κομμάτια κι αν έχουμε στην ντουλάπα μας, κάθε φορά όταν έρχεται η ώρα να την ανανεώσουμε ανάλογα με την εποχή την οποία πρόκειται να διανύσουμε, αναζητάμε τα must κομμάτια τα οποία είναι και τα αγαπημένα μας, καθώς γνωρίζουμε πως σε αυτά μπορούμε να βασιστούμε.

Τα must κομμάτια μιας ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας είναι εκείνα τα οποία μας προσφέρουν την ανάλαφρη αίσθηση που αποζητάμε όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και που αναδεικνύουν ταυτόχρονα την stylish και κομψή πλευρά μας. Φούστες, polo shirts, denim jackets, φορέματα και ζακέτες είναι από τις πρώτες μας επιλογές κατά τους ανοιξιάτικους μήνες, ενώ γνωρίζουμε πως τα συγκεκριμένα κομμάτια θα τα επιλέγουμε όσες χρονιές, όπως και τάσεις, κι αν περάσουν.

Για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024, η Tommy Jeans έχει δημιουργήσει δύο διαφορετικές συλλογές με κοινά χαρακτηριστικά και πηγή έμπνευσης: την ξεγνοιασιά και το διαχρονικό coolness της California, το οποίο μας θυμίζει το στιλ των 90s που βρίσκεται στο προσκήνιο της μόδας τα τελευταία δυο χρόνια. Η χρωματική παλέτα της συλλογής εστιάζει στα κλασικά και αγαπημένα χρώματα της Tommy Jeansτο κόκκινο, το μπλε και το λευκό, ενώ τα έντονα χρώματα της άνοιξης αλλά και τα διαχρονικά μοτίβα έχουν τη θέση τους στη συλλογή. Η αθλητική επιρροή είναι εμφανής σε κάθε κομμάτι της συλλογής, ενώ η καλοκαιρινή διάθεση είναι αισθητή τόσο στις γραμμές, όσο και στα χρώματα που επιλέγονται.

Διαβάστε τη συνέχεια στο missbloom.gr