Η Jennifer Lopez παρουσιάζει τα νέα Silky Intimates της Intimissimi

Μία συλλογή από σουτιέν και σλιπ που εκπέμπουν άνεση και κομψότητα

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η σειρά Silky Intimates της Intimissimi υπόσχεται την αίσθηση του μεταξιού στα εσώρουχα και αποτελεί την αγαπημένη της Jennifer Lopez. Πρέσβειρα του brand από τον Μάρτιο του 2023, η Αμερικανίδα σταρ δοκιμάζει τα νέα Silky Intimates και ποζάρει στον φακό του Norman Jean Roy, φορώντας σουτιέν και σλιπ της συλλογής που εκπέμπουν άνεση, στιλ και κομψότητα.

Η Jennifer Lopez παρουσιάζει τα νέα Silky Intimates της Intimissimi

Η καμπάνια συνοδεύει το λανσάρισμα της νέα συλλογής Silky Intimates της Intimissimi. Υπό τη δημιουργική διεύθυνση του Riccardo Ruini, το δημιουργικό όραμα του διευθυντή Jacob Bixenman και τον φακό του φωτογράφου Norman Jean Roy, η καμπάνια αιχμαλωτίζει με αισθησιακό τρόπο καθώς κινείται ανάμεσα σε γυαλιστερά μεταξωτά υφάσματα, τη Jennifer Lopez που ενσαρκώνει άριστα τη γυναίκα που φορά και απολαμβάνει τα κομψά και άνετα Silky Intimates της Intimissimi. Μια οπτικά εντυπωσιακή εικόνα δημιουργείται από το παιχνίδι ανάμεσα στην ελαφρότητα και απαλότητα του microfiber και τη λάμψη και πολυτέλεια του μεταξιού.

Jennifer Lopez Silky Intimates Intimissimi

Φτιαγμένη από το χαρακτηριστικό ultralight microfiber της Intimissimi, η συλλογή Silky Intimates σχεδιάζεται στην Ιταλία και είναι χειροποίητη από τους τεχνίτες των lingerie. Το αποτέλεσμα της δουλειάς αυτής είναι ελαφριά εσώρουχα που δίνουν την αίσθηση του μεταξιού, ενώ παρέχουν ενισχυμένη ανθεκτικότητα στην καθημερινή χρήση. Η Intimissimi επαναπροσδιορίζει τα απαραίτητα του Italian Way με καθημερινά intimates που αγκαλιάζουν το σώμα για να νιώθει κάθε γυναίκα ο καλύτερος της εαυτός καθημερινά.

Jennifer Lopez Silky Intimates Intimissimi

"Πάντα ψάχνω για ποιοτικά υφάσματα και την καλύτερη άνετη εφαρμογή. Η σειρά New Silky Intimates της Intimissimi είναι η ιδανική συλλογή – είναι κλασική και τα υφάσματά της πολυτελή" λέει η παγκόσμια πρέσβειρα του brand, Jennifer Lopez. "Είναι τόσο σημαντικό να νιώθεις άνετη και δυνατή στα κομμάτια που έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα σου, και αυτή η συλλογή το πετυχαίνει. Δίνει την αίσθηση του μεταξιού, αλλά είναι φτιαγμένη από αυτό το απίστευτα ανθεκτικό ύφασμα που αγκαλιάζει το σώμα σου σαν δεύτερο δέρμα. Και όπως πάντα είναι πραγματικά υπέροχο."

Jennifer Lopez Silky Intimates Intimissimi

Σχεδιασμένα και φτιαγμένα από γυναίκες, κάθε κομμάτι από τη συλλογή έχει πάρει το όνομά του από μια Ιταλίδα γυναίκα και προσφέρει αβίαστη κομψότητα και στιλ χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την ποιότητα. Το Sofia bra προσφέρει φυσικό lift & form fitting με μπανέλα για να υποστηρίζει το στήθος, το Greta bra έχει πιο φαρδιές τιράντες, κρυφή μπανέλα και mesh ραφές για να δίνει σχήμα και να λειαίνει το στήθος, ενώ το Adele είναι ένα boost bra χωρίς μπανέλα με ελαφρώς padded cups που δίνουν φυσική ανόρθωση και με τελειώματα χωρίς ραφές που δημιουργούν την ιδανική εφαρμογή. Όλα τα σουτιέν είναι φτιαγμένα με φροντίδα και προσοχή χρησιμοποιώντας το ultralight microfiber της Intimissimi, προσφέρουν άνεση όλη τη διάρκεια της μέρας και μια αίσθηση barely-there.

Για την Intimissimi τα εσώρουχα αποτελούν μια δήλωση προσωπικής έκφρασης, προσφέρουν τη δύναμη να αναδείξει μια γυναίκα την προσωπικότητά της και να κινείται όλη μέρα με αυτοπεποίθηση. Η συλλογή New Silky Intimates απογειώνει την καθημερινότητα με την απαράμιλλη ποιότητα και τεχνική της ιταλικής δεξιοτεχνίας, επιτρέποντας ακριβώς αυτό στις γυναίκες: να εκπέμπουν δύναμη και αυτοπεποίθηση. Όπως ακριβώς και η Jennifer Lopez. 

Διαθέσιμα στο Intimissimi.com και σε όλα τα καταστήματα Intimissimi.