Stylish Stripes | Τα πιο κομψά ριγέ κομμάτια για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Η εποχή που θα φορέσετε ρίγες μόλις έφτασε.

Εάν χρειαζόταν να επιλέξουμε δύο βασικούς λόγους που ο κόσμος της μόδας μάς προκαλεί το αίσθημα του ενθουσιασμού είναι αφενός πως πάντα μπορούμε να βρούμε τάσεις που να ταιριάζουν με το προσωπικό στιλ μας και αφετέρου πως πάντα θα μας παρουσιάζει νέους και πολύ σύγχρονους τρόπους για να φορέσουμε κάποια διαχρονικά στοιχεία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ριγέ μοτίβο. 

Εκτός από τις μαρινιέρες, η ιστορία των οποίων ξεκινά το 1858, όταν το Γαλλικό ναυτικό την καθιέρωσε ως μέρος της επίσημης ενδυμασίας που φορούσαν οι ναυτικοί και συνεχίζεται μέσα από τις συλλογές της Gabrielle Chanel και αργότερα του "enfant terrible” της μόδας, δηλαδή του Jean Paul Gaultier, υπάρχουν και οι κάθετες ρίγες. Μικρές ή μεγαλύτερες, σε ουδέτερες αποχρώσεις ή σε color blocking συνδυασμούς, οι ρίγες είναι ένα διαχρονικά κομψό μοτίβο που υπόσχεται στιλιστική κομψότητα όποια κι αν είναι η περίσταση. 

Ρίχνοντας μία ματιά στις νέες συλλογές των brands για την τρέχουσα άνοιξη και το επερχόμενο καλοκαίρι, οι ρίγες είναι το μοτίβο που θα φορέσουμε περισσότερο από άλλα. Ριγέ πουκάμισα και παντελόνες, twin sets που κάνουν το καθημερινό ντύσιμο πιο άνετο και cool, φορέματα που θα φορέσετε στην πόλη και το νησί, μαγιό που θα σας αναδείξουν ως την best dressed στις παραλίες, αλλά και αξεσουάρ όπως τσάντες και μαντήλια. Η shopping list της άνοιξης και του καλοκαιριού αποτελείται από αρκετά ριγέ κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. 

Editor's Picks

Πλεκτό φόρεμα Matthew Bruch

Φούστα με βολάν Cara Cara

Κρουαζέ φόρεμα Dries Van Noten

Φόρεμα με ρίγες Marrakshi Life

Ριγέ φόρεμα STAUD

Ολόσωμο μαγιό Bond-Eye

Ριγέ πουκάμισο από 100% λινό Massimo Dutti

Ολόσωμο μαγιό Hunza G

Φόρεμα με έναν ώμο Lisa Marie Fernandez

Ψηλόμεση παντελόνα Thierry Colson

Φόρεμα με ρίγες Cara Cara

Σατέν φουλάρι με τύπωμα H&M

Ριγέ φούστα σε midi μήκος Zimmermann

Wrap φούστα BONDI BORN

Πουκάμισο με ρίγες Baserange

Ριγέ τοπ Giuliva Heritage

Mini φόρεμα GANNI

Tote τσάντα Loewe

Ριγέ φόρεμα Emporio Sirenuse

Ριγέ πουκάμισο Aiki Diounot