Ποια παπούτσια να φορέσετε με φαρδιά παντελόνια για να εξασφαλίσετε την απόλυτη κομψότητα

Τα παπούτσια που συνδυάζονται με το πιο κολακευτικό bottom.

Τα φαρδιά παντελόνια, στην ψηλόμεση και μη εκδοχή τους, είναι ένα από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα από τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν. Είναι άνετα και πολύ κομψά, επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων και στιλιστική ευελιξία, αφού μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ, σε διαφορετικές περιστάσεις και dress codes. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κάποια από τα πιο διάσημα style icons όπως οι Hailey Bieber, Victoria Beckham, Amal Cloonet, Kate Middleton και Rosie Huntington επιλέγουν συχνά τις ψηλόμεσες φαρδιές παντελόνες για τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Η κομψότητά τους λοιπόν είναι αδιαμφισβήτητη. Εάν υπάρχει ένα στιλιστικό ζήτημα που μπορεί να απασχολεί μία γυναίκα είναι τα παπούτσια που ταιριάζουν περισσότερο με αυτό το τόσο ιδιαίτερο bottom.

Όπως πάντα, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, ο κόσμος του styling έχει τις κατάλληλες απαντήσεις σε κάθε ζήτημα μόδας. Έτσι, η πρόταση των fashion experts είναι να συνδυάζετε τα φαρδιά παντελόνια με παπούτσια που δεν χάνονται τελείως κάτω από τον ποδόγυρο, αυτό θα σας "κόστιζε” πόντους ύψους. Επίσης, εάν το παντελόνι είναι πολύ πιο μακρύ, αυτό σημαίνει πως θα σέρνεται στον δρόμο όσο εσείς περπατάτε και κατ' επέκταση θα φθείρεται, κάτι που σαφώς δεν είναι επιθυμητό.

Η εν λόγω στιλιστικές συμβουλές ωστόσο δεν μειώνουν τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Υπάρχει αρκετά μεγάλη ποικιλία τόσο σε flat όσο και σε ψηλοτάκουνα παπούτσια που μπορείτε να επιλέξετε ώστε να δημιουργήσετε την απόλυτη κομψότητα στις εμφανίσεις σας. Ποια είναι αυτά;

Street style

Loafers

Loafers

Μποτάκια με τετράγωνο τακούνι

Μποτάκια με τετράγωνο τακούνι

Cowboy μπότες

Cowboy μπότες

Γόβες

Γόβες

Mules

Mules

Ψηλοτάκουνα πέδιλα

Ψηλοτάκουνα πέδιλα

Μαύρα μποτάκια

Μαύρα μποτάκια

Flat μπαλαρίνες

Flat μπαλαρίνες

Sneakers

Sneakers

Mary Janes

Mary Janes

Slingback

Slingback