Οι chic γόβες και πώς θα τις φορέσετε τον χειμώνα του 2024

Πέντε χειμερινά street style looks στα οποία πρωταγωνιστούν οι κομψές γόβες.

Προφανώς, οι ψηλοτάκουνες γόβες δεν αποτελούν την πρώτη προτεραιότητά σας στο καθημερινό ντύσιμο. Παπούτσια που διακρίνονται για την άνεσή τους, όπως τα loafers ή τα kitten heels, ή τα μποτάκια με χοντρό τακούνι, έχουν τον πρώτο λόγο στα looks που αφορούν το office style, συχνά και εκείνο των early drinks και των χαλαρών εξόδων. Όμως, οι γόβες με τακούνι δεν έπαψαν ποτέ να συναρπάζουν τις γυναίκες και να αποτελούν συνώνυμο του θηλυκού στιλ. Γι' αυτό, και πάντα οι γυναίκες κάνουμε την εξαίρεση, και από καιρό σε καιρό, επιλέγουμε να εντάξουμε στις 9-to-5 εμφανίσεις μας τις γόβες. 

Οι slingback γόβες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της σεζόν, μαζί βεβαίως με τις κλασικές μαύρες, αλλά και τις καφέ γόβες. Ένα ζευγάρι γόβες με τακούνι μπορείτε να το συνδυάστε άνετα τόσο με τα κοστούμια όσο και με τα φορέματά σας, αλλά αν αναζητάτε φρέσκες ιδέες βάλτε στη λίστα σας τις εξής: 

1. Με δερμάτινο παλτό

Φορέστε τις slingback ψηλοτάκουνες γόβες σας με μια δερμάτινη καμπαρντίνα και αναδείξτε τη femme fatale που κρύβεται μέσα σας. 

Οι chic γόβες και πώς θα τις φορέσετε τον χειμώνα του 2024

2. Με pencil φούστα

Μία μαύρη pencil φούστα συνδυασμένη με camel αποχρώσεις είναι η chic επιλογή για το ντύσιμο του γραφείο, που θα απογειώσει η προσθήκη της κλασικής μαύρης γόβας. 

γόβες street style

3. Με ολόσωμη φόρμα 

Για πιο relaxed εμφανίσεις μπορείτε να επενδύσετε στο combo ολόσωμη φόρμα, μάλλινη εσάρπα και γόβες με τακούνι. 

γόβες street style

4. Με καρό φούστα & πουλόβερ ζιβάγκο

Οι φούστες και οι γόβες έδιναν πάντα έναν πολύ θηλυκό συνδυασμό. Φορέστε μια καρό φούστα με το πουλόβερ ζιβάγκο και ολοκληρώστε με σακάκι, statement τσάντα και γόβες με μπαρέτα.

γόβες street style

5. Με παλτό & παντελόνι 

Χαλαρώστε τον "αυστηρό" χαρακτήρα ενός tailored παντελονιού συνδυάζοντάς το με μία ζακέτα για τοπ και ένα casual παλτό από πάνω, ενώ οι γόβες θα βάλουν την απαραίτητη lady - like πινελιά. 

γόβες street style