Τα κομψά looks που μπορείτε να κάνετε με τα παντελόνια σας τον χειμώνα

Πώς θα φορέσετε κομψά τα παντελόνια σας αυτή την εποχή.

Τα παντελόνια αποτελούν hero - piece της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Χωρίς καμία υπερβολή, είναι το ρούχο που φοράμε περισσότερο στην καθημερινότητά μας, ιδιαίτερα τον χειμώνα. Κι αυτό γιατί, τα παντελόνια σε σχέση με τα φορέματα ή τις φούστες, εκτός από απίστευτη άνεση και ευελιξία, έχουν καλύτερη ανταπόκριση στο κρύο (μας κρατούν ζεστές) και μας κάνουν να νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα παντελόνια, εξάλλου, τα συναντάμε σε τέτοια ποικιλία, από τα tailored που θα φορέσουμε το γραφείο μέχρι τις άνετες παντελόνες, τα casual τζιν και τις αθλητικές φόρμες, ακόμα ακόμα και τα κολάν, που πάντα θα υπάρχει κάποιος εύκολος και κομψός συνδυασμός για να κάνουμε. 

Διαβάστε Επίσης

Τα κομψά looks με παντελόνι για τον χειμώνα 

Οι γυναίκες γνωρίζουμε συνήθως καλά ποια παντελόνια κολακεύουν περισσότερο τον σωματότυπό μας και συχνά επιστρέφουν σ' αυτές τις γραμμές για να χτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με μία ποικιλία από επιλογές. Τα μάλλινα παντελόνια όπως και τα chinos είναι ιδανικά για την εποχή χάρη στο ύφασμά τους, τα παντελόνια από χοντρό denim το ίδιο, όπως και τα βαμβακερά lounge pants. Το κοτλέ είναι επίσης ένα ύφασμα που ταιριάζει αποκλειστικά στον χειμώνα, όπως και το δέρμα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει δημοφιλή τα πλεκτά, συχνά από κασμίρι, παντελόνια. Βασικά χρώματα όπως το μαύρο και το γκρι έχουν τον πρώτο λόγο στη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα, ενώ το λευκό / μπεζ έχουν πλέον υπερβεί τους παλαιότερους ενδοιασμούς αναφορικά με το σε ποια εποχή ταιριάζουν. Τα δε έντονα χρώματα είναι πάντα μία ευχάριστη ανατροπή στο καθημερινό στιλ, ενώ το καφέ και το μπορντό είναι ιδανικά σε δερμάτινα και κοτλέ παντελόνια. 

Με τα παντελόνια σας μπορείτε να κάνετε άπειρους στιλιστικούς συνδυασμούς και ειδικά για το χειμώνα να τα φορέσετε σε κοστούμια, με παλτό και ζιβάγκο, με τα oversized πουλόβερ και μπουφάν. Οι πιο φρέσκες ιδέες που προκύπτουν από το πρόσφατο street style περιλαμβάνουν combos: α. με tweed σακάκια και μυτερές γόβες, β. με cropped bomber τζάκετ, γ. με γούνινα ή shearling πανωφόρια, δ. με statement τοπ και tuxedo blazer, ε. με φαρδιά πουλόβερ ζιβάγκο ή πλεκτές hoodie και γόβες, στ. με καμηλό παλτό και sneakers. 

Get the style 

Π

Π

Π