Ποια denim κομμάτια μπορείτε να φορέσετε το καλοκαίρι

Σε ποια denim κομμάτια να επενδύσετε για να μη νιώσετε ζέστη.

Υπάρχει ένα κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που η ζέστη του καλοκαιριού το κάνει σχεδόν απαγορευτικό. Ο λόγος για τα jeans που το denim ύφασμα τους είναι συνήθως αρκετά "βαρύ" για εξυπηρετήσει τις ανάγκες του ανάλαφρου καλοκαιρινού ντυσίματος, αυτού που θα μας διατηρήσει δροσερές. Τη θέση των jeans, βεβαίως, παίρνουν άλλα αγαπημένα staples της ντουλάπας, αλλά υπάρχουν κι εκείνες οι στιγμές που μοιάζει να έχουμε ανάγκη τα jeans μας- το πιο άνετο, ανθεκτικό κι ευέλικτο κομμάτι της γυναικείας κι ανδρικής ένδυσης. 

Αν, ωστόσο, δεν θέλετε να "στεναχωρηθείτε" από τη ζέστη που θα φέρει στο σώμα σας ένα τζιν παντελόνι, ιδίως στενό, μπορείτε να καταφύγετε σε άλλα denim κομμάτια, όμως έχουν τη δυνατότητα να σας κρατήσουν δροσερές. Τα denim σορτς και οι βερμούδες ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία, και μάλιστα, ανάλογα με τους στιλιστικούς συνδυασμούς που θα κάνετε αλλά και το ύφος του σορτς, μπορούν να φορεθούν από την παραλία μέχρι το γραφείο. Οι denim φούστες, ιδίως οι μίνι και οι μίντι, έρχονται να παίξουν ακριβώς τον ίδιο ρόλο: μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα και να προσφέρουν looks για διαφορετικές περιστάσεις που θα σας κρατήσουν δροσερές και κομψές. 

Άλλα denim κομμάτια που μπορείτε να έχετε υπόψη σας για το καλοκαίρι, είναι τα denim φορέματα, ιδίως τα αμάνικα και με τιράντες, που θα σας εξασφαλίσουν κάτι διαφορετικό στην εμφάνισή σας και συνδυάζονται άψογα σχεδόν με όλα τα καλοκαιρινά ζευγάρια παπούτσια που έχετε στη ντουλάπα σας, αλλά και τα denim παντελόνια, σορτς ή φούστες σε λευκό χρώμα που εξαιτίας ακριβώς του χρώματός του γίνονται πιο ανάλαφρα, και είναι εξαιρετικά κομψά στους συνδυασμούς. 

Τέλος, δώστε και μία ευκαιρία στα denim αμάνικα τζάκετ που προσφαίρονται το ιδανικό πανωφόρι για τις δροσερές βραδιές του καλοκαιριού. 

-Denim σορτς

Ποια denim κομμάτια μπορείτε να φορέσετε το καλοκαίρι

-Denim φούστες

denim φούστα

-Denim φορέματα

Street style Παρίσι Ιούνιος 2022

-White denim

white denim

-Denim γιλέκα 

denim γιλέκο