Φθινόπωρο 2022 | Ο κλασικός συνδυασμός με jeans που θα απασχολήσει τη μόδα της σεζόν

Οι σχεδιαστές προτείνουν τον πιο εύκολο και κομψό συνδυαμό.

Matthieu Blazy έκανε το ντεμπούτο του στον οίκο Bottega Veneta με τη συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο -Χειμώνας 2022-23, την οποία παρουσίασε στο Μιλάνο. Το show άνοιξε ένα look που συνδύαζε δυο πολύ basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας: ένα λευκό tank top και ένα τζιν παντελόνι. Κι εδώ θα μπορούσαμε απλά να σημειώσουμε ότι τα υπόλοιπα είναι ιστορία, μιας και το απλό στιλιστικά αυτό σύνολο έγινε η αφορμή για να τροφοδοτηθεί μια τεράστια τάση του καλοκαιριού: τα ταπεινά tanks top φορέθηκαν με τα πάντα και παντού, ενώ το φθινόπωρο αναμένεται να συνεχιστεί η ίδια ιστορία, αυτή τη φορά με τον συνδυασμό της Bottega Veneta: με jeans. Ήδη φανταζόμαστε και την ολοκλήρωση του φθινοπωρινού outfit με κομψά blazers. 

Φθινόπωρο 2022 | Ο κλασικός συνδυασμός με jeans που θα απασχολήσει τη μόδα της σεζόν
Bottega Veneta FW'22

Το αμέσως επόμενο look στο ίδιο show, της Bottega Veneta, ήταν μια παραλλαγή: ένας άνδρας μοντέλο εμφανίζεται με jeans και κλασικό λευκό πουκάμισο με ρίγες. Η πρόταση αυτή δεν απέχει πολύ από την εκδοχή τζιν παντελόνι - λευκό πουκάμισο που η μόδα σκέφτηκε να την αναβαθμίσει σε κυρίαρχη στις τάσεις τις σεζόν Φθινόπωρο 2022. Στο catwalk του , o συνδυασμός αποκτά extreme όγκους στο τελείωμα του τζιν -"καμπάνα" και το λευκό πουκάμισο φοριέται με ζιβάγκο από μέσα, ενώ στη AW'22 συλλογή του οίκου Dior το τζιν αποκτά corset belt και το λευκό πουκάμισο λαμπερές λεπτομέρειες στον γιακά. Όμως, η ουσία παραμένει η ίδια: ο δημοφιλής διαχρονικός συνδυασμός θα αφορά πάντα το ντύσιμο και τη μόδα. 

Maison Alaïa FW'22
Maison Alaïa FW'22

Dior FW'22
Dior FW'22

Κι άλλοι σχεδιαστές έμειναν πιστοί στο style combo επιμένοντας κυρίως στο χρώμα κι όχι το είδος του τοπ: στη AW'22 συλλογή Balmain είδαμε ψηλόμεσο ανοιχτόχρωμο τζιν να φοριέται με λευκό cropped πουκάμισο, ενώ στη συλλογή Givenchy για το Φθινόπωρο η συνταγή παραμένει κλασική αλλά αυτή τη φορά τα πουκάμισα γίνονται λευκές μακρυμάνικες εφαρμοστές μπλούζες. 

Balmain FW'22
Balmain FW'22

Givency FW'22
Givency FW'22

Τέλος, υπάρχει και η περίπτωση του Brandon Maxwell που στη συλλογή του για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2022-23 πήρε το κλασικό συνδυασμό τζιν παντελόνι - λευκό τοπ και τον μετέτρεψε στην πιο glam chic επιλογή που μπορείτε να κάνετε αν δεν θέλετε να αποχωριστείτε το τζιν σας ούτε σε μια βραδινή έξοδο[ σ.σ. αυτός ήταν και ο στόχος του, να συνδυάσει πολυτελή με καθημερινά υφάσματα]. Ο σχεδιαστής φόρεσε στα μοντέλα του στη μία περίπτωση τζιν παντελόνι με ρομαντικό σατέν τοπ και πλεκτή εσάρπα, και στην άλλη τζιν με μακριά πουκαμίσα από "σπασμένο" σατέν και ξανά πλεκτή εσάρπα υπενθυμίζοντάς μας ότι τα πιο κλασικά πράγματα θα ασκούν πάντα γοητεία. 

Brandon Maxwell FW'22
Brandon Maxwell FW'22
Brandon Maxwell FW'22
Brandon Maxwell FW'22
 

Διαβάστε Επίσης