Τα πιο μοντέρνα γυαλιά ηλίου για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023

Σε ποια γυαλιά ηλίου να επενδύσετε για τη φετινή σεζόν;

Τα γυαλιά ηλίου δεν ανήκουν σε κάποια συγκεκριμένη εποχή, τα φοράμε σε όλη τη διάρκεια του χρόνου καθώς ο πρωταρχικός τους σκοπός είναι η προστασία των ματιών από την ακτινοβολία του ήλιου. Όμως, αν στη διάρκεια του χειμώνα, οι ηλιόλουστες μέρες είναι περιορισμένες, με το που ξεκινήσει η άνοιξη αυτό το δεδομένο αλλάζει και ο ήλιος καθώς προχωράμε στο καλοκαίρι γίνεται όλο πιο δυνατός. Αυτό σημαίνει ότι η εποχή της άνοιξης είναι η πλέον κατάλληλη για να επενδύσουμε σε καινούργια ζευγάρια γυαλιών ηλίου που μπορούμε να φορέσουμε σε κάθε στιγμή στους επόμενους μήνες, και όλο τον χρόνο μετά. 

Τα γυαλιά ηλίου που θα φορέσουμε την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023 

Η επιλογή ενός ζευγαριού γυαλιών ηλίου κρίνεται από πολλές παραμέτρους με βασικότερη αυτή που υποδεικνύει ποιο σχήμα ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό μας. Εκτός απ' αυτό, βεβαίως, ρόλο παίζει και το προσωπικό γούστο και η επιθυμία να επενδύσουμε σε σχέδια που ταιριάζουν και αναδεικνύουν το στιλ μας. Γι' αυτό, εξάλλου, συχνά δεν περιοριζόμαστε σε μία μόνο επιλογή αλλά φροντίζουμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας διαφορετικά σχέδια για να έχουμε τη δυνατότητα πολλαπλών συνδυασμών. 

Για τη νέα σεζόν, η μόδα δίνει προβάδισμα στα oversized γυαλιά ηλίου, ιδίως με τετράγωνο φακό, και σε εκείνα με σχήμα cat eye. Άλλη τάση που ξεχωρίζει είναι τα γυαλιά ηλίου με κοκάλινο σκελετό στις αποχρώσεις του λευκού και των υπόλευκων, που ακολουθεί τη γενικότερη τάση των neutrals στο ντύσιμο, ενώ ξεχωρίζουν επίσης τα oversized γυαλιά της συλλογής Chloé με μοτίβο φυλλωσιά σε πράσινο και εκείνα με διαφανή σκελετό σε παστέλ αποχρώσεις από τη συλλογή Polaroid. Σημειώστε, ακόμα, ότι η ταρταρούρα επιστρέφει και ένα από τα πιο ενδιαφέρονται σχέδια, σε μάσκα, θα βρείτε στη συλλογή Kaleos

Editor's choice 

Γυαλιά ηλίου Gucci, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου Kaleos, The Workshop.

Γυαλιά ηλίου Chloé, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου Saint Laurent, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου Carolina Herrera, Safilo.

Γυαλιά ηλίου Polaroid, Safilo.

Γυαλιά ηλίου Common Sense, The Workshop.

Γυαλιά ηλίου Moschino, Safilo.

Γυαλιά ηλίου Alexander McQueen, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου Versace, Lenshop.gr.

Γυαλιά Boss, Safilo.