Το αντιγηραντικό μυστικό μακιγιάζ της Sarah Jessica Parker στο set του And Just Like That

Το προϊόν που ευθύνεται για τη νεανική λάμψη της επιδερμίδας της.

Πολλά έχουν αλλάξει από τότε που η Carrie Bradshaw έκανε την παρθενική της εμφάνιση στη μικρή οθόνη το 1998. Μπορεί στο reboot του Sex and the City, τα Manolo's, τα Cosmopolitans και οι τούλινες φούστες, που ήταν συνώνυμες με τη σειρά, να διατήρησαν τη θέση τους, ωστόσο εκτός And Just Like That βρέθηκαν τα λεπτά φρύδια και οι λοιπές τάσεις μακιγιάζ των '90s, δίνοντας τη θέση τους σε νέες, πιο σύγχρονες.

Then vs Now

Το αντιγηραντικό μυστικό μακιγιάζ της Sarah Jessica Parker στο set του And Just Like That

Διαβάστε Επίσης

Το αμερικάνικο Harper's Bazaar μίλησε με την head make-up artist της σειράς, Sherri Berman Laurence, σχετικά με την εξέλιξη του μακιγιάζ των πρωταγωνιστριών, από τον πιλότο του SATC μέχρι σήμερα. "Η original σειρά προβαλλόταν από το 1998 μέχρι το 2004, οπότε οι τάσεις στο μακιγιάζ έχουν σίγουρα αλλάξει", λέει.

sex and the city

"Τότε τα λεπτά φρύδια, τα σκουρόχρωμα μολύβια χειλιών και το έντονο ρουζ ήταν οι κυρίαρχες τάσεις. Τώρα, τα φρύδια είναι πιο πλούσια, τα μολύβια χειλιών ταιριάζουν με τα κραγιόν και το ρουζ είναι πιο φυσικό. Και με το bronzer έχει υιοθετηθεί μια πιο φυσική προσέγγιση", εξηγεί.

Το προϊόν-κλειδί στο μακιγιάζ της Carrie 

νεανικά χτενίσματα

Η δυναμική επιστροφή της παρέας του SATC στη μικρή οθόνη βρήκε την Carrie Bradshaw πιο φρέσκια και λαμπερή από ποτέ. Για να κάνει την εμφάνιση της Sarah Jessica Parker να δείχνει πιο νεανική, η makeup artist Elaine Offers Woulard γέμισε το kit της με dewy προϊόντα, όπως το Lip and Cheek Stick της Milk Cosmetics. Το ενυδατικό κρεμώδες stick πολλαπλών χρήσεων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στα χείλη, όσο και στα ζυγωματικά για να χαρίσει ένα χρώμα υγείας σε όλο το πρόσωπο.  

beauty

Όπως αποδεικνύουν οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της Carrie Bradshaw στο And Just Like That, τα dewy φινιρίσματα είναι το απόλυτο must στο μακιγιάζ μετά τα 50. Σε αντίθεση με τα compact ρουζ, που μπορεί να τονίσουν την ξηρότητα στην επιδερμίδα και τις λεπτές γραμμές, τα κρεμώδη ή υγρά προϊόντα, χαρίζουν μια ελαφριά λάμψη στην επιδερμίδα. Η ίδια λογική ισχύει και στο υπόλοιπο μακιγιάζ. Τα satin και glossy κραγιόν, αλλά και τα dewy foundations υπερισχύουν έναντι των ματ, που τονίζουν τα σημάδια γήρανσης.

Διαβάστε Επίσης